woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Kookkado betaalmiddel in keuken- en foodgerelateerde webshops
Kookkado betaalmiddel in keuken- en foodgerelateerde webshops

Kookkado betaalmiddel in keuken- en foodgerelateerde webshops

  • Nederland
  • Kookkado, de giftcard voor alles wat met koken te maken heeft, breidt de komende maanden flink uit. Door de ontwikkeling van de Magento plug-in wordt de kookkadopas bij veel keuken- en voedselgerelateerde webshops een erkend betaalmiddel.
  • kookkadoklein
  • Kookkado.nl
  • http://www.kookkkado.nl
  • pim@kookkado.nl
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Kookkado Pim Haaksman, initiatiefnemer Kookkado.nl telefoon: 033­4669737 mail: pim@kookkado.nl Internet: www.kookkado.nl

i love kookkado

Saldo kookkadopas binnenkort bij verschillende webshops te verzilveren

Kookkado, de giftcard voor alles wat met koken te maken heeft, breidt de komende maanden flink uit. Door de ontwikkeling van de Magento plug-in wordt de kookkadopas bij veel keuken- en voedselgerelateerde webshops een erkend betaalmiddel. De bestedingsmogelijkheden van de consument met een kookkado zullen daardoor explosief groeien. De eerste webshop zal in week vier worden ‘aangesloten’.

Nieuwe mogelijkheden

Tot op heden kon de ontvanger van een kookkado zijn saldo besteden aan de aanbiedingen op kookkado.nl, maar dankzij deze uitbreiding wordt het assortiment van kookkado dus sterk vergroot. De kookkado plug-in zal als eerst worden geïnstalleerd op www.deolijfolieshop.nl, waarna ontvangers van een kookkado hun saldo aan het gehele assortiment van deze webshop kunnen besteden. In de komende weken worden ook alle producten van de al bestaande partners van kookkado aan het assortiment toegevoegd.

Nieuwe partners

Ook het aantal nieuwe partners van kookkado blijft groeien. In de maand januari werden bijvoorbeeld Visoptafel.nl, Hetbakkertje.nl, Beerinabox.nl en Digusti.nl toegevoegd, waardoor de categorie ‘Ingrediënten’ met mooie nieuwe aanbiedingen verder is verdiept. Ook is er een overeenkomst gesloten met keukenconcern Keukenconcurrent waar klanten van dit bedrijf een kookkado zullen ontvangen als presentje bij de aankoop van een keuken.

 

Kookkado.nl

Kookkado.nl is in het laatste kwartaal van 2015 gelanceerd. Een kookkado is het leukste kado voor alles wat met koken te maken heeft. Je kunt deze online giftcard namelijk uitgeven aan alles waar een hobbykok behoefte aan heeft: ingrediënten, kookgereedschap, kookworkshops, kookboeken en nog veel meer. Op Kookkado.nl kun je echter meer dan alleen het uitgeven van je giftcard, het is een platform waarop kookliefhebbers worden verwend met aanbiedingen en humoristische kookvideos. Initiatiefnemer en chefkok Pim Haaksman is in oktober begonnen met een dagelijkse videoblog op kookkado.nl/videoblog. Op dit kanaal worden naast kooktips en culinaire nieuwtjes ook producten en diensten van onze partners gepromoot.

Over kookkado.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top