vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kostenbesparingen en flexibiliteit nu ook binnen handbereik voor kleine VoIP-gebruiker
Kostenbesparingen en flexibiliteit nu ook binnen handbereik voor kleine VoIP-gebruiker

Kostenbesparingen en flexibiliteit nu ook binnen handbereik voor kleine VoIP-gebruiker

  • Nederland
  • WMC-e heeft onlangs een overeenkomst gesloten met ClearVox, specialist in VOiP-telefooncentrales voor het MKB. Als nieuwe partner van ClearVox zal WMC-e zich richten op de verkoop van het complete ClearVox assortiment. Het gaat hierbij om VoIP-centrales met 1 tot 500 aansluitingen, alsmede alle denkbare accessoires.
  • WMC-e
  • http://wmc-e.nl
  • info@wmc-e.nl

Met deze samenwerking is WMC-e in staat nieuwe markten aan te boren, waaronder ‘compleet’ werkplekbeheer bij bedrijven (ter plaatse) maar ook op afstand (in de cloud). Voor ClearVox betekent dit een completering van het producten- en dienstenaanbod op het gebied van werkplekken en ICT: van de levering van apparatuur tot en met het onderhouden van de werkplek, inclusief VoIP-management.

“ClearVox is voor WMC-e een hele geschikte en belangrijke partner, omdat het bedrijf organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ICT-gerelateerde vraagstukken,” aldus Piet Walda, General Manager WMC-e Nederland. “ClearVox heeft veel specifieke kennis van (en ervaring met) specifieke VoIP-vraagtukken in de infrastructuur van onze eindgebruikers.”

Rene van Eymeren, verantwoordelijk voor de indirect-sales bij Clear-Vox: “Als partner is WMC-e nu in staat klanten een complete VoIP oplossing aan te bieden, volledig geïntegreerd in hun ICT-infrastructuur. Samen met WMC-e willen wij een aanzienlijke verbeterslag bij onze klanten realiseren met behulp van diverse VoIP-oplossingen. Daarbij denken we aan verhoogd gebruikersgemak, meer flexibiliteit en zeker in deze tijd niet onbelangrijk het behalen van flinke kostenbesparingen! Niet alleen voor het MKB bedrijf met 250+ aansluitingen maar ook voor de ZZP’er.”

Michel Weeren, verantwoordelijk voor product ontwikkeling binnen ClearVox: “De ClearVox is het resultaat van ruim vijf jaar softwareontwikkeling. Gebruikers profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP gebied, doordat ClearVox een 100% eigen Nederlandse ontwikkeling is zijn wij in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen en voldoet het aan de eisen van de meest uiteenlopende gebruikers. Onze expertise van de VoIP-markt en de knowhow van WMC-e in de ICT, vormen een goede combinatie om klanten effectief te ondersteunen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top