maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / KPN geselecteerd als cloudleverancier voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek
KPN geselecteerd als cloudleverancier voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek

KPN geselecteerd als cloudleverancier voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek

  • Nederland
  • KPN is in een grote pan-Europese aanbesteding uitgekozen als partij om Infrastructure as a Service (IaaS) te gaan leveren aan het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Samen met zeven andere leveranciers gaat KPN zijn clouddiensten aanbieden via SURFcumulus, de hybride IaaS-dienstverlening van SURFnet.
  • KPN
  • info@kpnmail.nl

Digitalisering onderwijs
In het onderwijs wordt ICT steeds belangrijker. In de klas wordt meer gebruik gemaakt van ICT om mee te gaan met de digitalisering van de samenleving. KPN speelt in op de toekomst van het onderwijs en werkt samen met publieke organen zoals SURF, KENNISNET en OC&W om het onderwijs te verbeteren.

KPN Managed Hybrid Cloud
Met KPN Managed Hybrid Cloud, de clouddienst van KPN, kunnen klanten hun IT optimaal inzetten voor het digitaliseren van de bedrijfsvoering. De hybride cloud combineert de voordelen van een virtuele private cloud (betrouwbaarheid, security) met die van een public cloud (schaalbaarheid, flexibiliteit). Met Managed Hybrid Cloud speelt KPN in op de vraag in de grootzakelijke markt naar eenvoudige hybride cloudoplossingen.

ICT dienstverlener
Veel organisaties in Nederland hebben ‘digitale transitie’ hoog op de agenda staan om concurrerend en efficiënt te blijven. Als gids en partner helpt KPN klanten in hun digitale transitie door oude ICT-omgevingen te vervangen voor moderne cloud gebaseerde ICT-omgevingen. KPN Zakelijke Markt heeft met de focus op groei in ICT een sterke marktpositie in de telecommarkt en een uitstekende uitgangspositie om ondernemend Nederland (zowel MKB als Grootzakelijk) vooruit te helpen..

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top