maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / KPN publiceert geïntegreerd jaarverslag 2016 en AVA agenda
KPN publiceert geïntegreerd jaarverslag 2016 en AVA agenda

KPN publiceert geïntegreerd jaarverslag 2016 en AVA agenda

  • Nederland
  • KPN heeft vandaag zijn geïntegreerd jaarverslag over 2016 gepubliceerd. In het voorwoord kijkt CEO Eelco Blok terug op een jaar waarin KPN met zijn strategie ‘Vereenvoudigen, Groeien, Innoveren’ goede resultaten boekte en zich met succes bleef inzetten om Nederland vooruit te helpen in de digitale transformatie en op het gebied van verduurzaming. KPN heeft ook de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) gepubliceerd inclusief de voorgenomen herbenoeming van twee leden van de Raad van Commissarissen.
  • KPN
  • infodesk@kpn.com

Meer klanten, hogere klanttevredenheid
Het aantal klanten en de klanttevredenheid onder consumenten nam in 2016 opnieuw toe dankzij de succesvolle bundeling van vaste en mobiele diensten in combinatie met investeringen in innovatieve technologieën en netwerken. Samen met de focus op groei in ICT-dienstverlening leidde deze aanpak ook in Zakelijke Markt tot een aanzienlijke stijging van de klanttevredenheid. De gedisciplineerde focus op kosten en de succesvolle afronding van de eerste fase van het Vereenvoudigingsprogramma heeft tot een structureel lager kostenniveau geleid.

Nederland vooruit helpen
KPN ambieert door middel van verbinding positief bij te dragen aan de digitale transformatie en verduurzaming van Nederland. De inspanningen van KPN op dit gebied zijn afgelopen jaar opnieuw erkend met noteringen in de wereldranglijsten van de Dow Jones Sustainability Index en het CDP (Carbon Disclosure Project). KPN heeft een volgende stap genomen in de verdere verduurzaming van het bedrijf en de ambitie geformuleerd om in 2025 nagenoeg 100% circulair te opereren voor nieuwe apparatuur in netwerken en gebouwen.

Verbonden met de toekomst
Nieuw dit jaar is dat KPN op de website van het jaarverslag interne en externe specialisten aan het woord laat over hun visie op nieuwe ICT-technologieën die een grote invloed zullen hebben op de samenleving van morgen. Naast deze video’s worden de belangrijkste feiten en cijfers over 2016 gepresenteerd.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top