vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / KPN stapt in initiatief TekDelta
KPN stapt in initiatief TekDelta

KPN stapt in initiatief TekDelta

  • Nederland
  • In TekDelta werkt KPN met TNO, universiteiten en andere bedrijven samen om onderzoek makkelijker te maken voor start-ups.
  • KPN
  • info@kpnmail.nl

Vandaag is het initiatief TekDelta officieel gelanceerd. Dat gebeurde tijdens de open dag van Yes!Delft waar ondernemerschap en start-ups centraal staan.

Onder meer TNO, universiteiten en grote bedrijven als KPN en Philips gaan nauw samenwerken in TekDelta. Doel is meer start-ups en scale-ups (de fase waarin een klein bedrijf gaat opschalen, red.) te stimuleren door te groeien, zodat wetenschappelijke kennis van Nederlandse bodem beter te gelde kan worden gemaakt.

Hightech-start-ups

TekDelta begint met een pilot voor hightech-start-ups die zich bezighouden met Internet of Things en big data. Via TekDelta krijgen zij laagdrempelig toegang tot de kennis, ervaring en faciliteiten van partners als KPN, Philips, NXP, de Technische Universiteiten, Yes!Delft en de toegepaste kennisinstellingen ECN en TNO.

Zo zal KPN in de loop van het jaar de IoT Academy, KPN Technology Labs en KPN Security Labs openstellen voor start-ups. En speeddates voor start-ups en TekDelta partners organiseren.

Op dit moment kent TekDelta al bijna 20 deelnemende organisaties. Er werd een oproep gedaan aan nieuwe partners zich aan te sluiten. De deelname aan TekDelta past in het streven van KPN om de betrokkenheid bij de start-up community te vergroten en innovatie te bevorderen.

Start-up organisaties die TekDelta ondersteunen zijn YES!Delft, Rockstart, Startup Amsterdam, HealthValley, Venture Café en LabforRent.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top