donderdag, juli 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / KPN verdubbelt aantal MB’s in Internet EU Bundels
KPN verdubbelt aantal MB’s in Internet EU Bundels

KPN verdubbelt aantal MB’s in Internet EU Bundels

  • Europa
  • KPN-klanten met een privéabonnement die binnenkort naar het buitenland gaan, hebben vanaf 1 mei meer MB’s op reis. Ze kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden: de Internet Dag EU bundel van 50 MB voor €2,50 per dag of de Internet Maand EU bundel van 200 MB voor €10 per maand (deze bundels waren 15 respectievelijk 100 MB).
  • KPN
  • http://corporate.kpn.com/
  • pers@kpn.com

Consumenten geven steeds vaker aan dat ze op vakantie graag online willen zijn, maar bang zijn voor onverwachte kosten. Ze gaan daarom op vakantie liever op internet via WiFi. Er is alleen niet overal toegang tot WiFi. Het verdubbelen van de MB’s in de bundel  maakt het makkelijker voor klanten om ook in het buitenland online te gaan.

Ongeveer zeventig procent van de klanten van KPN is minimaal één keer paar jaar in het buitenland. Augustus is hierin echt een piekmaand. Tegelijkertijd gaat niet iedereen in hartje zomer op vakantie, vandaar dat de nieuwe MB-bundels al vanaf mei beschikbaar zijn.

Over Content Editor U

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top