vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / KPN verkoopt Infrastruc​ture Services en Projects aan SPIE
KPN verkoopt Infrastruc​ture Services en Projects aan SPIE

KPN verkoopt Infrastruc​ture Services en Projects aan SPIE

  • Nederland
  • KPN heeft overeenstemming bereikt om Infrastructure Services & Projects BV ("IS&P") te verkopen aan SPIE Nederland ("SPIE").
  • KPN
  • http://www.kpn.com
  • info@kpn.com

Financiële details worden niet bekendgemaakt. IS&P wordt als onderdeel van het KPN Zakelijke Marktsegment gerapporteerd en genereerde in 2012 een omzet van meer dan EUR 100 miljoen met meer dan 600 FTEs.

IS&P richt zich op installatie, beheer en onderhoud van communicatie-infrastructuren voor data en voice-connectiviteit en datacenters op locatie. Binnen SPIE zal IS&P de basis gaan vormen van de nieuwe divisie SPIE Integrated Connectivity Solutions (“SPIE-ICS”). IS&P kan zijn activiteiten binnen SPIE-ICS verder ontwikkelen en zodoende diensten van hoge kwaliteit blijven bieden aan KPN klanten.

De verkoop van IS&P past binnen de strategie van KPN om niet-kernactiviteiten te verkopen en samen te werken met een geselecteerd aantal preferred partners. SPIE-ICS zal zijn status als preferred partner van KPN voor een periode van ten minste 3 jaar behouden. KPN zal daarbij SPIE-ICS opnemen in zijn totale pakket aanbod voor (digitale) werkplek connectiviteit aan zakelijke klanten.

De voorgenomen transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en KPN’s Ondernemingsraad wordt zoals gebruikelijk geconsulteerd.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top