zaterdag, oktober 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / KPN vernieuwt populaire Interactieve TV app
KPN vernieuwt populaire Interactieve TV app

KPN vernieuwt populaire Interactieve TV app

  • Nederland
  • KPN heeft de populaire Interactieve TV app geheel vernieuwd, zowel de inhoud als de vormgeving van de app gingen volledig op de schop. Dit komt het gebruiksgemak ten goede waardoor de kijkbeleving van Interactieve TV bij KPN verder verbetert. De app heeft een geheel nieuwe vormgeving en is nu nog makkelijker in het gebruik. Ook is een groot aantal extra zenders vanaf nu buitenshuis te bekijken, waaronder de zenders van FOX Sports. Alle verbeteringen zijn doorgevoerd op basis van klantfeedback.
  • KPN
  • info@kpn.nl

Met de nieuwe app kunnen TV-klanten van KPN altijd en overal TV, films en series on demand kijken en ook opnames inplannen en terugkijken. Daarnaast zijn nog meer zenders dan voorheen buitenshuis te bekijken, waaronder de zenders van FOX Sports, het Kidspakket en het Pluspakket. Ook heeft de app een compleet nieuw uiterlijk gekregen met een overzichtelijk ‘home screen’ en is de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd. Zo kunnen TV-kijkers nog makkelijker navigeren tussen de verschillende zenders, films, series en opnames.

De vernieuwde app is vanaf vandaag te downloaden in de verschillende app stores. De tabletversie komt eind november beschikbaar. Klanten die reeds gebruik maken van de Interactieve TV app krijgen automatisch de update aangeboden, klanten die de app nog niet hadden geïnstalleerd kunnen dit doen via de verschillende app stores.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top