donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kranige kiwi’s en weelderige winterpenen: Albert Heijn introduceert ‘Buitenbeentjes’
Kranige kiwi’s en weelderige winterpenen: Albert Heijn introduceert ‘Buitenbeentjes’

Kranige kiwi’s en weelderige winterpenen: Albert Heijn introduceert ‘Buitenbeentjes’

  • Nederland
  • Vanaf woensdag 17 december kunnen klanten op ah.nl 'buitenbeentjes' bestellen: een pakket met groente en fruit die door hun afwijkende vorm of uiterlijk niet in de winkel terecht komen. Ze zien er misschien iets anders uit dan we gewend zijn, maar zijn net zo lekker.
  • 001230606_001_AH_Buitenbeentjes_1
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/bericht?id=1230614

Steeds meer klanten vinden het uiterlijk van groente en fruit minder belangrijk. Het maakt hen niet uit dat een komkommer krom is, als ie maar lekker en vers is. Voor deze klanten heeft Albert Heijn een pakket samengesteld van groente en fruit die er een beetje gek uitzien, maar kwalitatief net zo goed zijn. In een pakket buitenbeentjes zit een selectie producten samengesteld op basis van het seizoen. Het gaat om groente en fruit die voorheen door de telers van Albert Heijn verkocht werden aan de industrie en daar verwerkt werden in producten zoals sap en soep.

Klanten kunnen vanaf morgen een pakket met appels, kiwis, handsinaasappelen, paprika’s, komkommers en winterpenen bestellen op ah.nl. Daar vinden ze ook volop inspiratie om te koken met deze ingrediënten. Albert Heijn gaat dit pakket binnenkort ook aanbieden in de grotere winkels.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top