vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Kredietportefeuille Vesting Finance in de cloud bij Davinci
Kredietportefeuille Vesting Finance in de cloud bij Davinci

Kredietportefeuille Vesting Finance in de cloud bij Davinci

  • Nederland
  • In het eerste weekend van april is de migratie van de eerste kredietportefeuille van Vesting Finance naar Close Servicing succesvol afgerond. Dankzij de nauwe samenwerking en gedegen voorbereiding van beide partijen is het migratietraject foutloos verlopen.
  • Davinci
  • www.davincigroep.nl
  • marketing@davincigroep.nl
  • Noot voor redactie: Over Davinci Davinci is een Europese, ervaren softwareleverancier en ICT adviesorganisatie met een duidelijke focus op de totale lifecycle van consumentenkredieten, zowel consumptief als hypothecair. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige software altijd te leveren in combinatie met de business kennis en scherpe blik van onze consultants. Al 25 jaar helpen wij onze klanten met complexe vraagstukken op het gebied van kredietverstrekking, kredietbeheer en bijbehorende businessprocessen. Ruim 200 hoogopgeleide professionals werken vanuit Amsterdam, Antwerpen (België), Bratislava en Žilina (Slowakije) intensief met elkaar samen om onze klanten te voorzien van het beste resultaat. Over Vesting Finance Vesting Finance is marktleider op het gebied van credit management en financial servicing en beheert schuldenportefeuilles voor zichzelf en voor derden. De totale waarde van de dossiers die Vesting Finance beheert bedraagt zo’n €4,1 miljard. Vesting Finance zorgt voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en is specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 600 Gedreven professionals, bijgestaan door flexibele IT systemen, ondersteunen in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol en efficiënt in is. Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen Saimi de Vlugt op telefoonnummer 020 550 37 50 of per e-mail op marketing@davincigroep.nl

Het gebruik van Close Servicing zorgt voor grote efficiencyslagen in het beheerproces.

In het eerste weekend van april is de migratie van de eerste kredietportefeuille van Vesting Finance naar Close Servicing succesvol afgerond. Dankzij de nauwe samenwerking en gedegen voorbereiding van beide partijen is het migratietraject foutloos verlopen. De komende tijd volgen nog vijf andere kredietportefeuilles in de migratie. Joost van Rens, de CEO van Vesting Finance over de samenwerking met Davinci: “Davinci is een prettige en zeer professionele partner die ons helpt om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen doordat we door de automatisering van processen meer tijd hebben voor de klant.”

Efficiency in het beheerproces

In Close Servicing worden de beheeractiviteiten geautomatiseerd uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het proces STP kan verlopen en bewerkingstijden sterk gereduceerd worden. Close Servicing wordt in de cloud via Amazon Web Services aangeboden waardoor gebruikers van de oplossing maximaal ontzorgd worden. Davinci is APN Technology Partner van Amazon Web Services.

Over Davinci

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top