dinsdag, december 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Krosto Techniek in 2015 opnieuw hoofdsponsor BMW rallyteam
Krosto Techniek in 2015 opnieuw hoofdsponsor BMW rallyteam

Krosto Techniek in 2015 opnieuw hoofdsponsor BMW rallyteam

  • Nederland
  • Krosto Techniek in 2015 opnieuw hoofdsponsor BMW rallyteam
  • Krosto Techniek
  • www.krosto.nl
  • vanessa@krosto.nl
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Indien u vragen heeft of meer informatie wil ontvangen, kunt u contact opnemen met onze marketingafdeling: Vanessa Smit | 020 5800390 | vanessa@krosto.nl | www.krosto.nl Technisch detacheringsbureau Krosto Techniek heeft deze week een overeenkomst getekend met het BMW rallyteam van coureur Mark Jansma en navigator Marc van Nuissenborgh. Hiermee is voor het komende jaar opnieuw de samenwerking bezegeld voor het Krosto Techniek Rallyteam.

AMSTERDAM – Technisch detacheringsbureau Krosto Techniek heeft deze week een overeenkomst getekend met het BMW rallyteam van coureur Mark Jansma en navigator Marc van Nuissenborgh. Hiermee is voor het komende jaar opnieuw de samenwerking bezegeld voor het Krosto Techniek Rallyteam.

Parallellen
Jeroen van der Stokker, directeur van Krosto Techniek: “Krosto Techniek en racen vormen al jaren een goede combinatie. Snelheid, techniek en werken in teamverband zijn parallelle factoren. Ze uiten zich in verschillende vormen, maar ze zijn voor beide vakgebieden essentieel.

De sport sluit eveneens goed aan bij de technische interesses  van onze doelgroep. We komen met hen in contact tijdens de races. Tegelijkertijd is het voor ons een mooie gelegenheid om onze naamsbekendheid te vergroten. Het Krosto Techniek Rallyteam is afgelopen weekend officieel gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Krosto Grand Prix- dag, die dit jaar voor de vijfde maal werd georganiseerd in samenwerking met Michael Bleekemolen.”

In 2015 staan er zeven rallyraces gepland, waarvan de eerste gereden zal worden op het circuit van Zandvoort.

Over KrostoTechniek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top