zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Kuiken groep kiest voor Microsoft Dynamics AX en Annata IDMS
Kuiken groep kiest voor Microsoft Dynamics AX en Annata IDMS

Kuiken groep kiest voor Microsoft Dynamics AX en Annata IDMS

  • Nederland
  • De Kuiken Groep (Kuiken) heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX en laat de implementatie uitvoeren door Microsoft Gold Partner Pylades. Recent heeft de ondertekening plaatsgevonden van het contract met de Kuiken groep. Als toevoeging op de standaard Microsoft oplossing wordt de Annata add-on voor Import en Dealer bedrijven (IDMS) geïmplementeerd.
  • http://www.persberichten.com/
  • a.snel@pylades.com

Kuiken gaat haar processen ondersteunen met Microsoft Dynamics AX in combinatie met Annata Dynamics IDMS. De combinatie van Dynamics AX als ERP systeem en de Import en Dealer managementsystemen (IDMS) add-on van Annata geeft Kuiken de specifieke functionaliteit die ze nodig hebben ter ondersteuning van de complete en complexe lifecycle van de producten die zij succesvol in de markt zetten. Het is een oplossing voor bedrijven in de import, distributie en service van kapitaalgoederen. De oplossing zorgt voor een optimale ondersteuning van de business en de daaraan gekoppelde administratieve processen.

Kuiken is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, crane & material handling en recycling equipment in de Benelux. Kuiken voert sterke merken als Volvo en Sennebogen in Nederland, België en Luxemburg.

Aanleiding voor Kuiken om een nieuw ERP pakket te gaan selecteren
Aanleiding voor het selecteren van een nieuwe ERP oplossing is dat het huidige system 12 jaar oud is en daardoor niet meer wordt ondersteund, het niet geïntegreerd kan worden met andere systemen en het niet de benodigde functionaliteit biedt. Kuiken zocht een standaard oplossing die de zeer rijke functionaliteit biedt om haar bedrijfsvoering volledig te ondersteunen. De eis aan de implementatie partner was dat zij relevante ervaring in deze hele specifieke branche moest hebben. Na de eerste contacten is tijdens meerdere sessies naar de eindoplossing toegewerkt waarna de aanbieding is gedaan.

Keuze voor Pylades en Microsoft Dynamics AX en CRM
De implementatie van Microsoft Dynamics AX is een zeer uitdagend en uitgebreid traject. Onder leiding van het management is een gedegen selectie traject doorlopen. Door middel van een Request for Information (RFI), presentaties, demonstraties en gesprekken is uiteindelijk gekozen voor de Microsoft Dynamics AX en Annata IDMS oplossing. In eerste instantie heeft Kuiken nog gekeken naar een extern warehouse management systeem (WMS), maar na een presentatie van de WMS functionaliteit van Dynamics AX heeft Kuiken besloten deze standaard functionaliteit te gaan gebruiken.

Pylades is daarbij overtuigend als beste oplossing / partner uit de bus gekomen. Volgens Kuiken is de reden om te kiezen voor Pylades met name de pragmatische aanpak, de kennis en ervaring met IDMS en de juiste referenties.

Over Kuiken
De Kuiken Groep is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, crane & material handling en recycling equipment in de Benelux.

Kuiken biedt haar klanten ‘one stop shop’-oplossingen met de verkoop en verhuur van machines evenals onderhoud en reparatie en de verkoop van onderdelen. Kuiken denkt daarnaast mee over de best passende financiering en verzekering van machines. Om klanten optimaal te ontzorgen ontwikkelt Kuiken nieuwe vormen van full service dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.kuiken.nl.

Over Pylades
Pylades is sinds 1986 met succes actief als integrale dienstverlener op het gebied van informatietechnologie. De kennis van de markt, de expertise van de medewerkers en de efficiëntere implementaties van de brancheoplossingen liggen hieraan ten grondslag. Microsoft Dynamics CRM ,Microsoft Dynamics AX, Microsoft SharePoint, Business Intelligence, ICT infrastructuren en software development zijn de kerncompetities van Pylades.

Als Microsoft Gold partner voor Dynamics CRM en Dynamics AX staat bij Pylades excellente kwaliteit en zekerheid voorop. Pylades heeft ruime ervaring in het implementeren van oplossingen bij ondernemingen met tien tot duizenden medewerkers. Pylades levert en implementeert door Microsoft gecertificeerde brancheoplossingen voor onder andere de Zakelijke Dienstverlening, Accountancy, Contractors & Engineering, Branche & Belangen organisaties, Handelsbedrijven en organisaties in de Import & Distributie van Kapitaalgoederen.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top