dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Kunstenaar Hillegon Brunt maakt in 100 dagen, 100 tekeningetjes
Kunstenaar Hillegon Brunt maakt in 100 dagen, 100 tekeningetjes

Kunstenaar Hillegon Brunt maakt in 100 dagen, 100 tekeningetjes

  • Nederland
  • In de tentoonstelling Labyrint in Villa Zebra is tot en met 17 mei 2015 het werk van 10 kunstenaars te zien. Bij een bezoek aan de tentoonstelling ontdekken kinderen met hun ouders door middel van de kunstwerken, vragen en opdrachten de fascinatie van de kunstenaars.
  • Carel-van-Hees-atelier-Hillegon-Brunt
  • Villa Zebra
  • http://www.villazebra.nl
  • post@villazebra.nl
  • Hillegon-Brunt-TEK14-09

Een van de kunstenaars die te zien is in de tentoonstelling is Hillegon Brunt. In Labyrint toont zij in een videoclip, gemaakt door Rolf Versteegh, een aantal tekenboekjes met daarin honderden dagelijkse pentekeningetjes die ze de afgelopen jaren heeft gemaakt. Hillegon begint haar tekeningen meestal met één lijn. Bij iedere tekening probeert ze zichzelf te verrassen. Ze laat zich inspireren door het dagelijkse leven met al zijn eigenaardigheden. Hillegon heeft een voorliefde voor tekenen, maar met ‘100 dagen, 100 tekeningetjes’ daagt ze zichzelf uit iedere dag een bijzondere tekening te maken. Ze deelt deze dagelijkse tekeningetjes op haar instagram- account: instagram.com/hillegonbrunt. Ze verwacht haar laatste tekening te plaatsen op 20 maart 2015.

Openingstijden

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 – 17:00 uur. Er zijn dan ook workshops. In de schoolvakanties is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag en zijn er dagelijks workshops. Villa Zebra is gesloten op maandag.

Villa Zebra, Stieltjesstraat 21 3071 JV Rotterdam
Telefoon: 010 – 241 17 17 E-mail: post@villazebra.nl
Actuele informatie op: www.villazebra.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top