zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kunstgrascentrum Agent voor Royal Grass
Kunstgrascentrum Agent voor Royal Grass

Kunstgrascentrum Agent voor Royal Grass

  • Belgie
  • Kunstgrascentrum in Westende is verkozen tot Agent van Royal Grass kunstgras in België.
  • kunstgras-belgie02
  • Kunstgrascentrum
  • www.kunstgrascentrum.be
  • marketing@kunstgrascentrum.be

Royal Grass is een Europees kunstgras merk dat in meer dan 40 landen verkocht wordt. Waaronder in Nederland en België. Om haar belangen beter te vertegenwoordigen is Kunstgrascentrum in Westende aangewezen voor officiële belangenbehartiging in België.

Over Royal Grass

Kunstgras wordt niet alleen verkocht voor sportvelden, ook voor particulier gebruik wordt dit steeds bekender. Royal Grass had dit 10 jaar geleden al voorzien en is toen begonnen met de productie van kunstgras voor particuliere toepassing. Inmiddels is Royal Grass uitgegroeid tot één van de grootste merken. Via gespecialiseerde verdelers (waar onder tuinaannemers en tuincentra) wordt het kunstgras niet alleen verkocht maar ook vakkundig geplaatst. Opleiding en training van de verdelers staat dan ook hoog in het vaandel. Door de groei is het noodzakelijk om in elk land een Agent of Distributeur aan te stellen die lokaal de belangen behartigd. Voor België is gekozen voor Kunstgrascentrum. Reeds sinds 2006 wordt er op een positieve manier samengewerkt en is dit voor beide partijen een logische keuze.

Over Kunstgrascentrum

Kunstgrascentrum Westende houdt zich bezig met alle diensten die verband houden met tuinaanleg. In 2006 zijn wij in aanraking gekomen met kunstgras en direct ‘gevallen’ voor dit mooie product. Het is in onze ogen een toevoeging voor tuinierend België en wij zetten ons de laatste jaren eigenlijk alleen nog maar fulltime in voor kunstgras.

Naast dat de vraag voor kunstgras van particulieren in onze eigen regio stijgt, zijn er ook steeds meer tuinaannemers die ons vragen om te helpen. Plaatsing van kunstgras is toch vakmanschap en brengt een hoop risico met zich mee. Zeker voor een eerste keer! Deze tuinaannemers helpen wij graag verder op weg. Ook zijn wij in verschillende regio’s nog op zoek naar mensen/bedrijven die graag dealer zouden willen worden.

Geïnteresseerd in kunstgras voor uw eigen tuin of wilt u bedrijfsmatig meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over kunstgras!

Kunstgrascentrum Westende

Telefoon 0474 477 80

www.kunstgrascentrum.be

Over marcom

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top