woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kwaliteitsmeubels en accessoires
Kwaliteitsmeubels en accessoires

Kwaliteitsmeubels en accessoires

  • Nederland
  • Voorjaarsinspiratie nodig? Kom eens langs bij CASBA!
  • Casba
  • CASBA Wonen en Slapen
  • http://www.casba.nl
  • beheer.casba@gmail.com

Bent u toe aan nieuwe meubelen en wilt u graag ideeën  en inspiratie opdoen? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij  Casba Wonen in Zoeterwoude. In onze grote woonwinkel hebben we een ruim assortiment aan meubelen van vele prachtige kwaliteitsmerken. U kunt de tijd nemen om alles op uw gemak te bekijken en wij staan voor u klaar met 3D interieuradvies als u dit wenst. Naast onze woonwinkel kunt u natuurlijk ook altijd terecht in onze online shop. U kunt hier eenvoudig de gewenste meubelen en accessoires uitzoeken en bestellen. Wij kunnen de meubelen zelfs bij u thuis bezorgen en monteren. Van eetkamerstoelen tot hoekbanken, bij Casba zit u goed!

Interieur vol kleur

Een van de meubelmerken die u kunt vinden bij Casba is Bert Plantagie. De meubelen zijn prachtig in hun eenvoud. Bij het ontwerpen van deze meubelen wordt nagedacht over elk detail en dit is terug te zien in de kwaliteit. Bert Plantagie is modern en kleurrijk, voor een verfrissend effect in iedere ruimte in huis. U kunt zelf kiezen in welke kleur u uw Bert Plantagie meubelen wilt en ook kunt u kiezen uit diverse mooie materialen. Zo is er altijd iets dat past bij uw smaak en interieur. En natuurlijk zijn de meubelen van dit schitterende merk prima te combineren met accessoires van andere mooie merken die u bij Casba kunt vinden.

Wereldse meubelen

Henders en Hazel is een meubelmerk dat is geïnspireerd op reizen en verschillende culturen. U kunt wegdromen naar andere landen bij het zien van deze eigenzinnige, bijzondere meubelen. De ontwerpers van dit mooie merk laten u steeds kennis maken met nieuwe materialen en vormen. De meubelen zijn puur, omdat natuurlijke materiaal eigenschappen behouden worden. Kom gerust eens de collectie bekijken op de derde verdieping bij Casba Wonen. Wij denken graag met u mee over hoe Henders & Hazel meubelen het mooist tot zijn recht komen in uw interieur.

Over CASBA Wonen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top