donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Laat je huis stralen met de nieuwe kerstcollectie van IKEA
Laat je huis stralen met de nieuwe kerstcollectie van IKEA

Laat je huis stralen met de nieuwe kerstcollectie van IKEA

  • Nederland
  • Een kerstboom vol dieren, duurzame led-verlichting en een traditionele Zweedse kerstgeit. De nieuwe kerstcollectie van IKEA laat je huis stralen. Leef je uit met decoraties en verlichting in klassiek rood en wit met een vleugje goud en zilver.
  • 03_STRALA_KLEED_PH121829-232
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-kerstcollectie-2014
  • 01_PH121533_480

Julbock
In Zweden werden kerstcadeautjes vroeger door de Julbock gebracht. Hoewel deze kerstgeit al een tijdje plaats heeft gemaakt voor de rendieren van de Kerstman, zie je de Julbock in Zweden nog overal terug als kerstversiering. Haal een stukje Zweedse traditie in huis met de stoffen VINTERMYS decoratie.

Duurzame kerst
Laat je huis duurzaam stralen met STRÅLA decoratieve led-verlichting. Zoals het speciale kleed met led-verlichting in de vorm van sneeuwklokjes voor onder de kerstboom. Led-lampen verbruiken tot 85% minder energie dan gloeilampen en branden tot 20 jaar lang.

Alternatieve kerstboom
Geen ruimte voor een kerstboom? De STRÅLA decoratie van massief grenen biedt een bijzonder alternatief. De led-verlichting zorgt voor warmte en gezelligheid in huis.

Beestenboel
Het wordt een beestenboel in de boom met de VINTERMYS decoraties van IKEA. De geometrische vossen en uilen in wit en goud zijn echte blikvangers.

Sfeermakers
De STRÅLA lantaarns met led-verlichting zijn echte sfeermakers. Zet de lantaarns in de vensterbank, op de eettafel of hang ze aan de verwarming. Combineer verschillende formaten voor een speels effect.

Silhouet
Visite kan je huis niet missen met de STRÅLA decoratieve led-verlichting in de vensterbank. Doe het licht aan om het dorp tot leven te brengen en creëer een prachtig silhouet.

Leef je uit
Ga je voor een kerstboom met uilen, sneeuwvlokken of notenkrakers? Of gewoon allemaal? Leef je uit met de VINTERMYS decoraties.

Meer inspiratie opdoen? In het persboekje vind je nog meer nieuwe producten voor oktober.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top