woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Laat uw bezoekers niet weglopen
Laat uw bezoekers niet weglopen

Laat uw bezoekers niet weglopen

  • Nederland
  • Het wordt steeds lastiger om bezoekers op de website te krijgen. En wanneer ze eindelijk op de website terecht komen vertrekken ze binnen een aantal seconden.
  • stayhungryinternetmarketing.be
  • stayhungryinternetmarketing.be
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Het wordt steeds lastiger om bezoekers op de website te krijgen. En wanneer ze eindelijk op de website terecht komen vertrekken ze binnen een aantal seconden.

Door gebruik te maken van website analyse tools zoals Google Analytics is het gemakkelijk om te meten hoeveel procent van uw bezoekers binnen een korte tijd weer uw website verlaten. Dit wordt ook wel het bouncepercentage genoemd. Het bouncepercentage geeft het aantal bezoekers weer dat direct zonder door te navigeren op je website de website weer verlaat. Wanneer het bouncepercentage hoog is geeft dit vaak aan dat de perceptie van de bezoeker niet voldoet aan wat hij in werkelijkheid tegenkomt wanneer hij op de website terecht komt.

Landingspagina’s seo bedrijf

Dat deze bezoekers niets op de website bestellen is een gemiste kans. Vaak ligt het probleem dat bezoekers vanuit een verwijzende website of zoekmachine niet direct op de juiste pagina terecht komt, die op een juiste manier aansluit bij de ingevoerde zoekopdracht.

Als de website volledig wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines zullen de bezoekers die zoeken op een juiste zoekterm op een goede pagina terecht komen. Naast het optimaliseren van de website is het gebruik maken van zogenaamde landingspagina’s nog beter voor het bereiken van bezoekers met gerichte zoekopdrachten. Je kunt namelijk op basis van deze zoekopdrachten een pagina inrichten die een antwoord geeft op een vraag of de juiste aansluitende informatie biedt.

Een landingspagina is een webpagina waar bezoekers vanuit zoekmachines op ‘landen’. Deze pagina’s zijn volledig geoptimaliseerd voor een onderwerp waar gebruikers direct informatie kunnen vinden/aanvragen of het juiste product direct bestellen.

Deze pagina’s kunnen het best worden gemaakt door vooraf een onderzoek naar zoekopdrachten uit te voeren. In een ‘trefwoordenonderzoek’ worden branchegerichte zoektermen weergegeven waar nog kansen mogelijk zijn om hogere resultaten in Google mee te scoren.

www.stayhungryinternetmarketing.be

Over Blissmedia

Zoekmachineoptimalisatie bureau BlissMedia is opgericht in 2010. Direct na de start van ons bedrijf enkele jaren geleden, hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top