woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Laat uw cv-ketel tijdig onderhouden
Laat uw cv-ketel tijdig onderhouden

Laat uw cv-ketel tijdig onderhouden

  • Nederland
  • Steeds meer mensen kiezen ervoor om te bezuinigen op grote uitgaven. De één om wat geld over te houden en de ander omdat hij het simpelweg niet meer kan betalen.
  • CV Reparatie Rotterdam
  • cv-reparatie-rotterdam.nl
  • info@cv-reparatie-rotterdam.nl

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te bezuinigen op grote uitgaven. De één om wat geld over te houden en de ander omdat hij het simpelweg niet meer kan betalen. Hierdoor kunnen erg gevaarlijke situaties ontstaan, vooral wanneer u besluit om te besparen op het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel. Wanneer u ervoor kiest om cv-ketel niet meer jaarlijks te laten onderhouden, neemt u namelijk een groot risico: er kunnen giftige koolmonoxidegassen ontstaan.

Koolmonoxide ontstaat door een onvolledige verbranding in combinatie met slechte ventilatie. Doordat er geen uitweg naar buiten is, blijft de giftige stof aanwezig in de ruimte van uw cv-ketel. Dit blijft vaak onopgemerkt; u kunt koolmonoxide niet ruiken of proeven, waardoor u het gevaar loopt om ongemerkt vergiftigd te worden. U kunt dit voorkomen door het aanschaffen van een koolmonoxidemelder, die aanslaat op het moment dat er een hoge concentratie koolmonoxidegas gemeten wordt. Tegenwoordig zijn er veel verschillende uitvoeringen van deze melders. Wanneer u kiest voor een melder met een display kunt u ook precies zien hoeveel koolmonoxide er vrij is gekomen. Dit kunt u doorgeven bij het alarmeren van de hulpdiensten.

Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel is besparen!

Door het uit laten voeren van jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel zorgt u ervoor dat u niet voor hoge kosten komt te staan. Problemen worden op tijd ontdekt en daardoor voorkomt u hoge reparatiekosten. Wanneer u bijvoorbeeld geen onderhoud laat plegen kan het zijn dat onderdelen die aandacht nodig hebben verder slijten dan nodig is. Waar bijvoorbeeld een onderdeel gereviseerd had kunnen worden moet deze nu volledig vervangen worden, waardoor u onnodig hoge kosten maakt.
Onderhoud zorgt niet alleen op korte termijn voor besparing, maar ook op lange termijn. Een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder energie dan een slecht onderhouden ketel, dat ziet u terug in uw gasverbruik.

Maak direct een afspraak

Is uw cv-ketel aan onderhoud toe, of wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor de jaarlijkse controle? Neem dan contact op met CV Reparatie Rotterdam en maak direct een afspraak met uw cv monteur.

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top