zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Laatste bezoek provinciegrens Koningspaar op het Noordzeestrand
Laatste bezoek provinciegrens Koningspaar op het Noordzeestrand

Laatste bezoek provinciegrens Koningspaar op het Noordzeestrand

  • Nederland
  • Op vrijdag 21 juni zullen Koning Willem Alexander en Koningin Maxima omstreeks 12:30 een bezoek brengen aan Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp.
  • Natural High kitesurf & events BV
  • http://www.natural-high.nl
  • info@natural-high.nl

Het betreft een informele bijeenkomst in de buurt van de provinciegrens van Zeeland en Zuid-Holland, die onderdeel uitmaakt van de afsluiting van een tour langs de 12 provincies. Via de webcam op de website van Natural High zijn de activiteiten rondom het koninklijk bezoek live te volgen.

In de Beachclub ontmoeten de Koning en Koningin in totaal 100 mensen die een bijzondere betekenis hebben voor beide provincies, zoals sporters, musici, vrijwilligers, ondernemers en onderzoekers. Scholieren van verschillende basisscholen uit de omgeving organiseren een welkomstschouwspel voor het koningspaar met diverse activiteiten op het strand. Ook de diverse strandactiviteiten van Natural High worden gedemonstreerd ten tijde van het ontvangst. Via de webcam op de website van Natural High zijn de ontvangstdemonstratie en andere activiteiten live te volgen. Deze livestream is te vinden op http://www.natural-high.nl/webcam-brouwersdam. Er is vrijdag extra servercapaciteit beschikbaar om aan de verwachte bezoekerspiek op de website te kunnen voldoen.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor genodigden en Natural High wijst er op dat de Beachclub tijdens het bezoek afgesloten zal zijn. Er zullen dranghekken worden geplaats rond het strandpaviljoen. Ook de stranddoorgang naar de Beachclub is tijdens het bezoek niet toegankelijk. Toeschouwers moeten er rekening mee houden dat de Brouwersdam gedeeltelijk zal worden afgesloten voor verkeer. De plaatselijke overheid heeft publiekplaatsen ingericht en zal zorg dragen voor voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Verkeersregelaars zullen toezien op het in goede banen leiden van de bezoekersstroom.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top