vrijdag, juni 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Laatste kans op de Sail In!
Laatste kans op de Sail In!

Laatste kans op de Sail In!

  • Nederland
  • Laatste kans op de Sail In!
  • NAUPAR
  • http://www.sail-2015.nl/actueel/laatste-kans-op-de-sail-in
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Amsterdam, 21 mei 2015 - De schepen van NAUPAR gaan voor Sail Amsterdam als zoete broodjes over de toonbank. Er is nog slechts één schip beschikbaar voor de Sail In op 19 augustus 2015.Amsterdam, 21 mei 2015 -

De schepen van NAUPAR gaan voor Sail Amsterdam als zoete broodjes over de toonbank. Er is nog slechts één schip beschikbaar voor de Sail In op 19 augustus 2015.

Één keer in de vijf jaar

De mooiste, grootste en oudste Tall Ships en Windjammers  ter wereld komen slechts één keer in de vijf jaar naar Nederland voor Sail Amsterdam, een evenement dat u niet mag missen. Naast de Sail In op 19 augustus kunt u ook op 20,21 en 22  augustus een middag- of vuurwerkvaart maken op een van de geaccrediteerde schepen van NAUPAR. U vaart dan samen met duizenden bootjes van klein tot groot  langs deze bijzondere schepen.

Reserveer snel!

Wilt u tijdens Sail Amsterdam samen met uw beste relaties eerste rang zitten terwijl u met een hapje en een drankje geniet van de imposante Tall Ships en Windjammers? Reserveer dan snel,  want vol is vol!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en geef u relaties een unieke ervaring.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top