donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Laatste nieuws over zoektocht experts in Oekraïne
Laatste nieuws over zoektocht experts in Oekraïne

Laatste nieuws over zoektocht experts in Oekraïne

  • Anderen
  • Een overzicht van de laatste ontwikkelingen rond de zoektocht van Nederlandse, Australische en Maleisische experts op de plek waar vlucht MH17 is neergestort.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/08/05/laatste-nieuws-over-zoektocht-experts-in-oekraine.html

Dinsdag 5 augustus 2014

De groep Nederlandse, Australische en Maleisische experts is dinsdagochtend op de rampplek doorgegaan met zoek- en bergingswerkzaamheden.

Maandag 4 augustus 2014

De experts hebben ook maandag hun werkzaamheden op de rampplek voortgezet. Na afloop keerden ze terug naar hun basis in Soledar. Daar gaf het hoofd van de repatriëringmissie Pieter-Jaap Aalbersberg een toelichting op de gebeurtenissen van maandag.

Zondag 3 augustus 2014

Het team van experts heeft zondag voor de derde dag op rij kunnen werken op de locatie waar vlucht MH17 neerstortte. De werkzaamheden vonden plaats bij het dorp Rozsypne. Na afloop gaf het hoofd van de repatriëringsmissie Pieter-Jaap Aalbersberg een toelichting op de gebeurtenissen van zondag.

Zaterdag 2 augustus 2014

De experts hebben zaterdag opnieuw hun werk kunnen doen op de rampplek. Alle gevonden menselijke resten zijn meegenomen naar Soledar. Aan het eind van de dag gaf Pieter Jaap Aalbersberg, hoofd van de repatriëringsmissie, een toelichting op de gebeurtenissen van zaterdag.

Vrijdag 1 augustus 2014

De 70 experts hebben vrijdag op enkele plekken in het rampgebied zoekacties uitgevoerd. Alle gevonden menselijke resten zijn meegenomen. De experts van de repatriëringsmissie hebben hun uitvalsbasis verplaatst naar Soledar.

Pieter Jaap Aalbersberg, hoofd van de repatriëringsmissie, gaf na afloop in een persverklaring een toelichting op de gebeurtenissen van vrijdag. Minister-president Mark Rutte ging tijdens een persconferentie in op de laatste ontwikkelingen van de vliegramp in Oekraïne.

Donderdag 31 juli 2014

Vertegenwoordigers van de OVSE en Nederlandse en Australische experts hebben donderdag verkenningen uitgevoerd op de plek waar vlucht MH17 is neergestort. Na afloop gaf Pieter Jaap Aalbersberg, hoofd van de repatriëringsmissie, een toelichting op de gebeurtenissen van donderdag.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top