woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Ladies of Soul presenteren hun nieuwste single in Club Ziggo
Ladies of Soul presenteren hun nieuwste single in Club Ziggo

Ladies of Soul presenteren hun nieuwste single in Club Ziggo

  • Nederland
  • Op donderdagmiddag brachten Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy hun nieuwste single ‘Higher’ live ten gehore voor de pers in Club Ziggo. Net als de voorgaande edities krijgt hun eigen single een speciale plek in de show van 10 en 11 februari in de Ziggo Dome. Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl en www.ladiesofsoul.nl.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Dennis van der Geest reikte de single officieel uit aan de dames. “Het nummer gaat over het bundelen van krachten om samen verder te komen. Juist elkaar opzoeken en versterken omdat je daarmee zoveel verder komt,” vertelt Edsilia. Het nummer is geschreven door de twee jonge songwriters Charlene Meulenberg en Anika Bos. Musical director Tjeerd Oosterhuis heeft, samen met de beste muzikanten van Nederland, het nummer geproduceerd.

Daarnaast deelde Tjeerd ook een exclusieve ‘sneak peek’ van het podium. Het belooft een spectaculair decor te worden wat, in combinatie met de Ladies of Soul, zorgt voor twee bijzonder soulvolle avonden op 10 en 11 februari.

Berget vertelt dat de dames al een aantal meetings achter de rug hebben over de nieuwe show en setlist. “Het is elke keer weer fantastisch om dit met elkaar te mogen doen!”

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top