zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LaLaLuiers: 10 luiermerken in één proefpakket
LaLaLuiers: 10 luiermerken in één proefpakket

LaLaLuiers: 10 luiermerken in één proefpakket

  • Nederland
  • Ouders die op zoek zijn naar de ‘beste luier’ voor hun kind kunnen sinds 1 november terecht bij LaLaLuiers (www.luierproefpakket.nl). LaLaLuiers biedt luier proefpakketten aan van premium, huismerk en duurzame luiers. Met een proefpakket besparen ouders tijd, kosten en frustratie doordat ze verschillende luiermerken in één keer in huis halen en ze direct met elkaar kunnen vergelijken. LaLaLuiers is een initiatief van Sjouke Liem.
  • 400dpiLogo logo met rondje en tekst
  • LaLaLuiers
  • http://www.luierproefpakket.nl
  • lalaluiers@gmail.com

LaLaLuiers biedt 4 verschillende luier proefpakketten aan: premium, huismerk, duurzame en combinatie  proefpakketten.  Elk proefpakket bevat 3, 7 of 10 verschillende luiermerken met 6 luiers per merk. Naast premium merken zoals Pampers en Huggies zijn ook huismerken van o.a. Kruidvat, Etos en Albert Heijn en duurzame merken zoals Nature Babycare en Bambo Nature opgenomen in de proefpakketten.

Nieuw concept
Het concept is uniek in Nederland. “Het idee ontstond tijdens mijn zwangerschap toen ik op zoek was naar ‘de beste luier’ voor mijn zoontje.”  vertelt Sjouke. Dit bleek echter geen gemakkelijke klus. “Er lagen zoveel verschillende merken in de schappen en op internetfora werd ik ook niet wijzer van de adviezen. De ene ouder zweert bij een A-merk terwijl de andere ouder met datzelfde merk hele slechte ervaringen heeft. Ik ging op zoek naar een luier proefpakket waarmee ik eenvoudig meerdere merken zou kunnen uitproberen. In de VS vond ik 2 websites die ‘diaper variety packs’ aanbieden, maar in Nederland bestaat zoiets niet. Dus kocht ik –net als alle andere ouders in Nederland- gewoon elke keer een heel pak luiers totdat ik de juiste luier voor mijn baby had gevonden.”

Bespaart geld, tijd en frustratie

De zoektocht naar de ‘beste luier’ voor mijn zoontje bleek niet alleen frustrerend en tijdrovend, maar was ook nog eens kostbaar. “Bij elk merk was het weer ontdekken of de luier goed paste en of hij niet doorlekte. Wanneer bleek dat het merk niet de juiste voor mijn zoontje was, zat ik met een heel aangebroken pak luiers. Vervolgens ging ik weer naar de winkel om luiers van een ander merk in huis te halen. Dat vond ik zonde van de tijd en de overgebleven luiers”, aldus Sjouke.

Op internetfora komen vaak topics voorbij over wat nu de’ beste luier’ is. Talloze gefrustreerde  ouders hebben bij hun baby al een aantal luiermerken geprobeerd, maar zijn nog steeds op zoek naar het merk dat wel goed bij hun baby past.  Met de luier proefpakketten van LaLaLuiers hoopt Sjouke andere ouders te helpen in hun zoektocht naar de beste luier voor hun baby.

Voor meer informatie over luier proefpakketten kunt u terecht op http://www.luierproefpakket.nl of op http://www.facebook.com/lalaluiers.

Over LaLaLuiers

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top