zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lancering KennisMatch KennisKring Brabant West
Lancering KennisMatch KennisKring Brabant West

Lancering KennisMatch KennisKring Brabant West

  • Nederland
  • KennisMatch organiseert sedert 2004 netwerkbijeenkomsten met ondernemende managers en ondernemers onder de naam “KennisKring de Ronde Tafel®“. Doel is om kennis, ervaringen en best-practices uit te wisselen waardoor innovaties sneller herkent worden en beter in de eigen organisatie kunnen worden geïmplementeerd. Wie wil dat nou niet in deze moeilijke economische tijden?
  • web0353-230x173
  • KennisMatch
  • www.kennismatch.nl
  • info@kennismatch.nl
  • KennisKring Brabant West

De KennisKring komt vijfmaal per jaar bijeen in een ontbijtsessie welke start om 07.30 uur. Eén van de deelnemers is gastheer en ontvangt de KennisKring op zijn of haar bedrijf (Indien mogelijk). Er wordt afgesloten met een bedrijfsbezoek (einde om 11.00 uur). Ervaring leert dat deelnemers elkaar ook tussen de bijeenkomsten door weten te vinden. Zo ontstaat een actief kennisnetwerk waarin vele honderden jaren ervaring beschikbaar is.

KennisMatch gaat in 2014 het succesvolle concept uitrollen over Nederland in 30 regio’s. In juni 2014 is de lancering van de KennisKring in regio Brabant West gepland. Hiervoor wordt op donderdagochtend 15 mei 2014 in Breda een Kick-off bijeenkomst gehouden. Tijdens deze Kick-off wordt het concept en de historie toegelicht, krijgt u antwoord op al uw vragen en kunt u alvast kennismaken met andere geïnteresseerden uit uw regio. De bijeenkomst start om 07.30 uur met een ontbijt en deelname is gratis na aanmelding via een email op info@kennismatch.nl.  Voor informatie kunt u een bezoek brengen aan www.kennismatch.nl of contact opnemen met Frank van den Broeck, oprichter KennisMatch KennisKring, op 06 24582297.

Over KennisMatch

Frank van den Broeck is in 2003 gestart als zelfstandig ondernemer met KennisMatch. Als directeur van de commerciële opleidingen van een grote hogeschool is Frank in aanraking gekomen met het fenomeen “kennisdelen”. Hierbij is hem duidelijk geworden dat kennis, overgedragen via opleidingen en cursussen, maar beperkt bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Frank is tot het inzicht gekomen dat de kennis en ervaring in de hoofden van mensen er werkelijk toe doet. Vaak is deze kennis niet vastgelegd en wordt alleen overgedragen door mensen met elkaar in contact te brengen. De activiteiten van KennisMatch richten zich op het samenbrengen van personen die kennis willen delen met als doel om de kennis van een ander te hergebruiken. Nog niet zo lang geleden gelde het gezegde “kennis is macht”. Je persoonlijke kennis is pas waardevol wanneer deze wordt hergebruikt door anderen. Als mens wordt je meer waardevol wanneer je ervoor kan zorgen dat jouw kennis wordt hergebruikt door anderen. De activiteiten van KennisMatch stimuleren het hergebruik van kennis.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top