zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lancering LXRY by Jan & Monique des Bouvrie
Lancering LXRY by Jan & Monique des Bouvrie

Lancering LXRY by Jan & Monique des Bouvrie

  • Nederland
  • Donderdagavond is tijdens de VIP-Night van Masters of LXRY in Amsterdam RAI de winterse editie van LXRY Magazine gelanceerd door gasthoofdredacteuren Jan en Monique des Bouvrie. En werd meteen bekendgemaakt wie het stokje van hen overneemt. De editie onder gasthoofdredacteurschap van Jan en Monique des Bouvrie bevat onder meer de 100 geheime adresjes van het designerkoppel voor een nog leuker en luxer leven.
  • Lancering
  • Masters of LXRY
  • http://www.lxry.nl
  • info@lxry.nl
  • Magazine

In alle opzichten: het gaat om de meest exclusieve hotels en wijnen, maar ook om bijzondere services en onbetaalbare belevenissen. Zoals hun bezoek aan het Kremlin. “Wij zijn in de zetel van de Russische regering geweest. Iets wat maar weinigen kunnen zeggen. Ja, Willem-Alexander en Máxima. Een invloedrijke klant van ons had geregeld dat wij naar binnen konden. Zo imposant! Balzaalvullende handgeknoopte kleden, muren van bladgoud… Je weet niet wat je ziet. Onvoorstelbaar!”

In het magazine worden vier personen geportretteerd (fotografie door Rahi Rezvani) voor wie Jan en Monique veel bewondering hebben: zangeres Eva Simons, musicalster Simone Kleinsma, kunstverzamelaar Herman Heinsbroek en ontwerper Marcel Wanders, die zich in het interview afzet tegen het modernisme – volgens hem het fundament van onze wegwerpmaatschappij. “Als we dat niet afbreken, gaan we nooit naar een duurzame wereld. Modernism is the devil.” Ook biedt het blad een podium aan designer Jan te Lintelo, LaDress-oprichter Simone van Trojen, Micky Hoogendijk, dochter Bo en Gordon, die in zijn koffieboutique Blushing geen koekje maar een scoopje bij de koffie serveert: “Ik voel me af en toe een gevangene van mijn eigen succes. Over vier jaar ben ik vijftig. Misschien is dat een mooi moment om afscheid te nemen van de televisie.”

Jan en Monique tonen zich helemaal blij met hun LXRY. “Al die lieve mensen maken dit blad tot een feestje voor ons.” Een feestje dat is aangekleed met de kunst van Jan, die uitvoerig praat over de totstandkoming van zijn bijzondere collectie en zijn ontmoetingen met kunstenaars als Andy Warhol, Jim Dine, Arman en Gérard Rancinan. Ook zijn iconische auto’s uit de jaren 1955-1965 komen aan bod, een collectie die is gestoeld op vormgeving. “Voor mij is een auto designgeschiedenis.” Uiteraard volop aandacht voor design in deze editie. Jan vertelt zijn levensverhaal aan de hand van zijn ontwerpen, van de kubusbank tot duurzame villa’s voor Narvik HomeParcs tot huizen waar nog maar één deur in zit: naar de wc toe. “Dus open ruimtes. Dat mensen niet meer in hokjes denken, maar in ruimte.” En Monique schetst haar ontwikkeling als interieurontwerpster en -styliste sinds ze met Jan samen is. “Mensen moeten proberen het idee van ‘het hoort zo’ los te laten. We hebben ooit geleerd dat een bank of een kast tegen een muur hoort te staan. Loslaten! Anders denken!”

Donderdagavond werd bekendgemaakt wie het stokje van Jan en Monique des Bouvrie overneemt: kunstenaar, ondernemer, ontwerper en innovator Daan Roosegaarde neemt de lezers van LXRY in de zomereditie mee naar “een nieuwe wereld van poëzie en innovatie”. Bij voorbaat staat vast dat het een verrassende editie wordt.

Of het nu gaat om travel & experiences, cars & gadgets, food & drinks, interior & design of fashion & beauty: LXRY– vanaf 12 december in de winkel – biedt een gezaghebbende, maar ook toegankelijke gidsfunctie. En is bovendien een uniek naslagwerk.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top