maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lancering van de Productivity² Agile Approach voor Mendix
Lancering van de Productivity² Agile Approach voor Mendix

Lancering van de Productivity² Agile Approach voor Mendix

  • Nederland
  • Onder de naam Mendix Pros introduceerde InShoring Pros op de Mendix World 2014 haar Productivity² Agile Approach voor 3 keer snellere software ontwikkeling tegen 50% van de gebruikelijke tarieven in de markt.
  • InShoring Pros
  • www.Inshoring-pros.com
  • marry@inshoring-pros.com

Het Nederlandse bedrijf InShoring Pros, dat met een innovatief concept software-ontwikkelaars aanbiedt uit landen met een snel groeiend aantal hoogopgeleide professionals, is één van de nieuwe internationale business partners van Mendix.

InShoring Pros biedt een wereldwijd direct inzetbare pool van gecertificeerde Mendix ontwikkelaars, met een lokaal Technisch Inhoudelijk en Nederlandstalig aanspreekpunt als onderdeel van de lokale klantteams. Deze Technische Coördinator maakt het mogelijk om vanuit lokale Agile/Scrum teams in te pluggen naar specifieke Mendix expertise. Doordat InShoring Pros werkt vanuit ondermeer India (met een tijdsverschil van 4 uur) is het mogelijk om versneld te ontwikkelen en om enterprise systeem integraties te implementeren die tijdens uw interactieve business engineering sessies geïdentificeerd zijn. Het wereldwijde team van InShoring Pros werkt verder vanuit ondermeer Nederland, Spanje en Turkije. Samen met klanten: “Eén wereld, Eén team”.

Internationaal Agile met Mendix ontwikkelen

Het is met InShoring mogelijk om samen met onze klanten op een goede manier ‘Agile’ software te ontwikkelen en daarbij ook nog eens gebruik te maken van het internationale hoogopgeleide potentiëel aan ervaren software ontwikkelaars. InShoring Pros geeft toegang tot de 20% beste software-architecten en ontwikkelaars in de markt, zowel lokaal als internationaal.

InShoring Pros is één van de nieuwe bedrijven in het Mendix business partners ecosysteem, maar wel anders dan anderen. Aldus Edgar Kiwiet de CEO van InShoring Pros: “We hebben we een opgeleid team van direct inzetbare Mendix gecertificeerde, ervaren Java ontwikkelaars, met elk meer dan 10 jaar ontwikkelervaring. Ook hebben we lokaal Nederlandstalige Technische Coördinatoren die Mendix gecertificeerd zijn. Dit zijn ervaren IT-architecten met meer dan 15 jaar “hands-on” werkervaring in het ontwerpen van complexe Enterprise Systemen. Deze Technische Coördinatoren zijn voor onze klanten het lokale verlengstuk en de ‘human interface’ naar onze pool van wereldwijde Mendix expertise en overige vaardigheden.”

Met onze Productivity² Agile Approach realiseren onze klanten 3x sneller resultaten tegen 50% van de gebruikelijke tarieven in de markt. Door het unieke InShoring businessmodel maken we de toegang tot gespecialiseerde en ervaren Nederlandse IT architecten goedkoper. Maikel Kok, Sales en Marketing Manager, licht toe: “Verder fungeren wij als een hefboom op de ontwikkelkracht van klanten met onze hooggekwalificeerde en ervaren Mendix/JAVA ontwikkelaars. Snel en hoog kwalitatief opschalen is bij ons de norm. Daarom kunnen we de top van het Nederlandse bedrijfsleven tot onze klantenkring rekenen.”

Enterprise Systeem Integraties en Mendix Maatwerk. Met het business model van InShoring Pros is het mogelijk om zowel eigen lokale Agile/Scrum Mendix Business Engineering uit te voeren en gelijktijdig gebruik te maken van gespecialiseerde internationaal beschikbare ontwikkelaars die specifieke integraties en aanpassingen (bijvoorbeeld java extenties of widgets) kunnen doen binnen het bestaande Mendix project. Ook testwerk en specifieke optimalisaties kunnen kosteneffectief uitgevoerd worden.

One World, One Team. InShoring Pros vergroot de slagkracht van lokale bedrijven door gebruik te maken van haar naadloos op elkaar ingewerkte internationale team. Als tussenschakel maakt InShoring Pros bedrijven slagvaardiger op het gebied van ICT, door het bereikbaar maken van ICT-talenten over de hele wereld en hen optimaal te verbinden met lokale bedrijven hier in Nederland. Want om het volle vermogen uit ICT-projecten te halen, moeten alle partijen samensmelten tot een krachtig en samenhangend geheel. Op deze manier blijft hoogwaardige kennis betaalbaar en wordt topkwaliteit gewaarborgd.

Meer informatie

Bezoek ons op www.InShoring-Pros.com of bel ons op 088 – 467 467 4.

Download de documentatie over Mendix Pros en de Productivity² Agile Approach op http://www.inshoring-pros.com/nieuws/inshoring-pros-mendix-world-2014/

Over Inshoring-pros

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top