dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Landelijke Demonstratie op 1 mei, u komt toch ook?
Landelijke Demonstratie op 1 mei, u komt toch ook?

Landelijke Demonstratie op 1 mei, u komt toch ook?

  • Nederland
  • Kom voor u rechten op, we laten ons niet kapot maken door de dit kabinet. tegen afbraak van nl, tegen alle bezuinigen.
  • cc goed
  • n.v.t
  • www.contraclub.nl
  • n.bosua@kpnplanet.nl

Inmiddels ontstaan er allemaal wilde verhalen over route’s en verzamelplaatsen etc, maar wij maken bekend wat we organiseren in samenwerking met ld2013 vanaf deze pagina, www.contraclub.nl en ldl2013 en Jerry Agema
Meld je bij on…s aan als groep zodat je tegelijk met ons de nieuwste ontwikkelingen op je pagina kunt delen.
Het gaat er niet om wie voorop loopt maar wie in de pas loopt, samenwerking is de sleutel voor succes!
Laten we dit gezamenlijk doen en niet op een manier dat iedereen door elkaar begint te roepen en dingen te doen waardoor de boot gemist kan worden.
Ook aan vervoer voor de mensen die zelf geen vervoer hebben wordt gewerkt, er zijn een aantal mogelijkheden die wij proberen uit te werken.
Als je zelf routes gaat bepalen laat je deze mensen voor een deel in de steek! We willen gezamenlijk toch?
Als men zelf begint te organiseren zonder samenwerking wordt het een ongestructureerde chaos waar niemand bij gebaad is. Mochten er straks op of aanmerkingen zijn gaan we dat oplossen indien mogelijk, wij zijn geen perfecte mensen maar doen ons best en hebben intern al heel veel bereikt wat voor jullie nog niet zichtbaar is als resultaat. Nog even geduld graag.
Ben je een groep of pagina die nog niet bij ons aangesloten is neem dan even contact op met ContraClub via de mail, dit is maar één van de activiteiten die we organiseren onder de paraplu van ContraClub. We gaan samen met jullie het vuur opstoken als nooit tevoren en laten het niet weer doven! Eendracht maakt macht! Meer weergeven — met Ron van Wanrooij.

Over Ruudtos

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top