zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Landheeren Makelaardij zet woonbeleving centraal
Landheeren Makelaardij zet woonbeleving centraal

Landheeren Makelaardij zet woonbeleving centraal

  • Nederland
  • Landheeren Makelaardij richt zich op de woonbeleving van de kopers. Deze makelaar in Beekbergen realiseert woongenot met het motto: Leef, woon en geniet.
  • Landheeren Makelaardij
  • https://www.landheeren.nl
  • landheerenmakelaardij@gmail.com

Landheeren Makelaardij bekijkt haar vak vanuit een ander perspectief. Waar bij andere makelaars de focus op de verkoop van een woning ligt, richt deze makelaar in Beekbergen zich op de woonbeleving van de kopers. Door deze originele kijk op huizen is een nieuw perspectief geboren. 

Oprichtster Ingrid Wijngaards vertelt: “Woonbeleving staat bij ons centraal. We zien een woning als een plek waar mensen fijn thuiskomen na een lange dag werken, gezellig eten met vrienden of waar kinderen in een aangename omgeving opgroeien.  Met ons motto ‘Leef, woon en geniet’ streven we er dan ook naar het optimale woongenot te realiseren in woningen met karakter of bijzondere architectuur.”

Inspireren
Bij Landheeren Makelaardij werken ze met en voor levensgenieters. “Met onze werkwijze dagen we onze cliënten uit los te komen van wat hun woning al heeft, en juist te kijken naar wat de woning voor mogelijkheden biedt. Door met de pluspunten van een woning te werken vergroot je eenvoudig de woonbeleving. En dit hoeft niet eens duur te zijn. Door meubels te verplaatsen kun je al een hele andere sfeer creëren. Landheeren Makelaardij helpt hun cliënten hierbij en inspireert ze vanuit woonbeleving. Op deze manier maken ze het kopen, verkopen en wonen een stuk leuker en warmer.

Betrokken makelaar
Naast het onderscheidende perspectief is ook de betrokkenheid van Landheeren Makelaardij opvallend. “We denken mee over welke investeringen waarde toevoegen aan een woning. Maar hierbij kijken we ook welke waarde het toevoegt aan het eigen plezier van de cliënt. Door onze betrokkenheid en altijd persoonlijke benadering zorgen wij voor verbinding met onze klanten. Op deze manier brengen wij kopers en verkopers bij elkaar.”

Bent u enthousiast geraakt over de werkwijze van Landheeren Makelaardij? En wilt u meer informatie over wat deze makelaar in Beekbergen voor u kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op: https://www.landheeren.nl/makelaar-beekbergen/

Over ContentQueen1

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top