zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LED bouwlampen worden door de recessie steeds populairder
LED bouwlampen worden door de recessie steeds populairder

LED bouwlampen worden door de recessie steeds populairder

  • Nederland
  • De recessie speelt nu al enkele jaren en veel verschillende bedrijven kunnen dit duidelijk merken. Voor de meeste van deze bedrijven zijn de gevolgen van de recessie negatief, het aantal verkopen daalt. Om te begrijpen waarom het aantal verkopen in de in de recessie daalt, is het belangrijk om te kijken wat de recessie nu precies inhoudt.
  • Huismerkled
  • www.huismerkled.be
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Wat is een recessie?

Wanneer er sprake is van twee opeenvolgende kwartalen met een negatieve economische groei wordt er gesproken van een recessie.
De produceerde goederen en diensten nemen in deze periode in waarde af. De oorzaak van een recessie is meestal een financiële crisis. De huishoudens in een land hebben minder te besteden en de omzet van de bedrijven is lager.

Omdat de huishoudens minder te besteden hebben, wordt er minder uitgegeven. Mensen gaan meer letten op hun uitgaven en daardoor worden de overbodige uitgaven geschrapt.

Neemt de verkoop van bepaalde producten toe in de recessie?

Het antwoord is ja. Door de recessie gaan mensen meer opletten waar ze hun geld aan uit geven. Zinloze aankopen worden zoveel mogelijk uitgesteld, mensen gaan op zoek naar belangrijke en goede aankopen (investeringen).

Een LED bouwlamp is natuurlijk een voorbeeld van een belangrijke en goede aankoop. Doordat een LED bouwlamp veel zuiniger is dan bijvoorbeeld een halogeen bouwlamp besparen mensen met zo’n lamp veel geld. Ook de levensduur van een LED bouwlamp is veel langer, een LED bouwlamp gaat namelijk gemiddeld 50.000 uur mee. Hierdoor stijgt het aantal verkopen van LED bouwlampen in financieel moeilijke tijden.

Huismerkled.be

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top