dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LEDA: licht uit alle hoeken
LEDA: licht uit alle hoeken

LEDA: licht uit alle hoeken

  • Belgie
  • De LEDA-armaturen met ledlampen zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een creatieve verlichting. De reeks is opgebouwd rond een basismodule met diffusor, die u als opbouw-, inbouw- of pendelarmatuur kunt monteren. Individueel of in lijn, gekanteld of gekoppeld onder hoeken - de module leent zich perfect voor een origineel en flexibel verlichtingsontwerp.
  • Leda_1
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=9592

De basismodule van de LEDA-reeks heeft een slanke, strakke vormgeving en is beschikbaar in drie lengtes: 850, 1450 en 1750 mm. De module is standaard grijs, maar op aanvraag ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Configuratie op maat

De basismodule kunt u op verschillende manieren monteren. Zet u de module in als individueel armatuur, kunt u kiezen tussen pendel-, inbouw- of opbouwuitvoering. De module is telkens kantelbaar in hoeken van 45°.

U kunt ook meerdere gependelde modules met elkaar verbinden en lichtlijnen creëren. De verbindingselementen tussen de modules laten toe om hoeken (90°, 135° of 180°) te vormen. U kunt de modules ook in hoeken van 45° kantelen. Zo ontstaat een creatief, flexibel lichtlijnsysteem op maat van uw project. De modules worden met een eenvoudige plug&play verbinding aan elkaar gekoppeld.

Decoratieve of accentverlichting

Afhankelijk van het lumenpakket (600, 1200 of 1700 lumen) kunt u de armaturen gebruiken als accent- of decoratieve verlichting in showrooms, winkels, inkomstruimtes, vergaderzalen en gangen.

Eerste reeks met ledlampen

Met LEDA lanceert ETAP voor de eerste keer een reeks met ledlampen. In de specifiek voor ledlampen ontworpen LEDA-armaturen komen ze volledig tot hun recht. Dankzij een geïntegreerde driver passen ze bovendien perfect in de slanke behuizing van de LEDA-modules. ETAP’s keuze voor deze ledlamp is het resultaat van een zorgvuldige selectie. De lange levensduur (70% lichtstroom na 50.000 branduren) zorgt voor een minimaal onderhoud.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top