donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Leg visite deze kerst in de watten met een beetje hulp van IKEA
Leg visite deze kerst in de watten met een beetje hulp van IKEA

Leg visite deze kerst in de watten met een beetje hulp van IKEA

  • Nederland
  • Met kerst heb je niet veel meer nodig dan de mensen van wie je houdt, maar een mooi gedekte tafel, sfeervolle verlichting en stijlvolle versiering geven een avond net dat beetje extra.
  • 01-IKEA-PH121976_480 (1)
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/leg-visite-in-de-watten
  • 08-IKEA-eten-PH121775_232

Leg je visite deze kerst in de watten met een beetje hulp van IKEA. Van creatieve ideeën tot stralende versiering en Zweedse lekkernijen.

Cadeautje
Verras je gasten door hun bord in te pakken als een cadeautje. Je hebt alleen een mooi servet en lint nodig. Succes verzekerd!

Alternatieve kandelaar
Hoewel deze kandelaar geen licht geeft, is het wel een echte sfeermaker. De VINTERMYS kandelaar is gemaakt van 100% polyester.

Stralende tafel
Laat de kersttafel stralen met STRÅLA tafeldecoratie met led-verlichting. De verlichting werkt op batterijen, er komt dus geen stopcontact aan te pas.

Feestelijke metamorfose
Met de VINTERFINT tafellopers geef je de eettafel in een handomdraai een feestelijke metamorfose. De gouden accenten geven je eetkamer extra stijl en kleur.

Witte kerst
Geen sneeuw voorspeld? Met de VINTERMYS kaarsen wordt het gegarandeerd een witte kerst.

Stralend middelpunt
De VINTERMYS krans is het stralende middelpunt van de avond. Hang de gouden krans aan de deur of leg de decoratie op tafel.

Eet smakelijk
Na het versieren, is het tijd om te eten. Verras je gasten met traditionele Zweedse lekkernijen uit de Swedish Foodmarket van IKEA, zoals gemarineerde haring of zalm. Zo wordt het gegarandeerd een God Jul (vrolijk kerstfeest).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top