vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Legbordstellingen, palletstellingen en paternoster kortom perfecte magazijninrichting
Legbordstellingen, palletstellingen en paternoster kortom perfecte magazijninrichting

Legbordstellingen, palletstellingen en paternoster kortom perfecte magazijninrichting

  • Nederland
  • Wat is voor u de beste oplossing voor een geweldig en goed werkend magazijn. Dit kan een nieuwe magazijninrichting zijn maar ook een paternoster of palletstellingen.
  • FGN Magazijnsystemen
  • http://fgnmagazijnsystemen.nl
  • gerardkempers@outlook.com
  • Magazijninrichting

Legbordstellingen, palletstellingen en paternoster kortom perfecte magazijninrichting

Kies voor de juiste magazijninrichting voor uw nieuwe of bestaande magazijn. Er zijn enorm veel opties te bekijken voor uw magazijn maar wat houden deze optie eigenlijk in. Het is makkelijk om te ze allemaal stellingen te noemen, dat is ook juist maar iedere stelling is anders opgebouwd en zorgt voor een verbeterende houding en een beter indeling voor uw magazijn.

Paternoster

Een paternoster is eerder een magazijnsysteem dan een magazijnstelling. Maar wat het voordeel van deze optie is dat het systeem ook een opslagfunctie heeft. Daarom wordt het meestal ook gezien als een magazijnstelling. Een paternoster is een systeem waarbij alles naar u toe komt. Zo hoeft u de producten niet te halen maar worden ze, wat u nodig heeft, naar u toegebracht met uiterst securiteit.

Legbordstellingen

Legbordstellingen heb je in verschillende soorten en maten. Zo heb je speciale die gemaakt zijn voor kleine magazijnen. Deze stellingen zjn stevig en erg licht. Hierdoor kunt u ze overal plaatsen en passen ze in ieder stukje van je magazijn. Zo wordt vaak het Dimax systeem gebruikt. Dit is een systeem die hele lichte platen gebruikt  die uit een stuk zijn gemaakt. Met behulp van verstevigingsribben krijgt u een ultieme legbordstelling die voor ieder magazijn toegankelijk is.

Palletstellingen

Een andere goede optie voor een perfecte stelling bij u in het magazijn zijn palletstellingen.  Palletstellingen zijn zoals eigenlijk het woord al zegt stellingen voor pallets. Zo zijn de meeste palletopslagsystemen gericht op de europese markt en moeten ze dan ook voldoen aan alle eisen van de europese top.

Met de juiste afstand tussen de liggers en de staanders kunt u optimaal gebruik maken van een perfecte magazijninrichting.

Magazijninrichting

Maar er zijn nog veel meer andere opties voor uw magazijnsystemen denk bijvoorbeeld aan een verdiepingsvloer of entresolvloer of een andere magazijninrichting die is opgebouwd speciaal aan de hand van uw productgroepen.

Over gerard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top