vrijdag, juni 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Leiders! Het boek over leiderschap vanaf morgen in de winkel
Leiders! Het boek over leiderschap vanaf morgen in de winkel

Leiders! Het boek over leiderschap vanaf morgen in de winkel

  • Nederland
  • Boek Leiders! is een unieke combinatie van een autobiografie en een managementboek. Auteur Jochen Hekker weet met leuke, actieve en aansprekende verhalen de lezer te boeien in het onderwerp 'Leiderschap'. Met een daadwerkelijk leiderschapsmodel is 'Leiders!' een 'must-have' voor leiders en managers.
  • Leiders!_boekomslag_3D
  • LiDRS in control B.V.
  • www.lidrs.nl
  • pers@lidrs.nl
  • Persbericht – Boekpromotie ‘LEIDERS!’ 13 november 2014 Noot voor de redactie: Voor meer informatie of voor een recensie-exemplaar van het boek ‘LEIDERS!’ kunt u contact opnemen via: pers@lidrs.nl of per telefoon (0629028629)
  • poster de vries

Iedereen kan leren leiden! Waarom zien we dan zoveel slechte leiders om ons heen? Discutabel leiderschap bij Greenpeace, Vestia en het bankwezen zijn aansprekende voorbeelden. Maar ook de leiderschapsstijlen van Mark Rutte en Frans Timmermans na de MH-17 ramp laten een verschillende indruk achter in Nederland. Auteur Jochen Hekker weet met een combinatie van een autobiografie en een managementboek een fantastisch overzicht te geven hoe je een betere leider wordt. De promotie van zijn boek LEIDERS! zal plaatsvinden op donderdag 13 november, 19.30u bij boekhandel De Vries aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem.

In zijn boekpromotie geeft Hekker inzicht in het begrip leiderschap. Hij geeft inzicht in de essentie van leiderschap met aansprekende voorbeelden, een voorproefje van zijn online leiderschapstool en tips om uw eigen leiderschap te verbeteren. Het eerste exemplaar van ‘LEIDERS!’ wordt na de promotie uitgereikt aan een bijzondere leider…

Over het boek ‘LEIDERS!’

Kenmerken van een goede leider heeft iedereen in zich. Leer ze herkennen, inzetten en ontwikkelen met het LiDRS-model van Jochen Hekker. Het eerste deel van ‘LEIDERS!’ bevat vermakelijke anekdotes uit Hekkers tijd bij de Koninklijke Marine. Deze herkenbare verhalen zijn voorbeelden van goed en slecht leiderschap. Lees over een houten venster timmeren onder water, een hiërarchische Spaanse chef en hoe een marineofficier in de woestijn van Afghanistan belandt. In korte analyses legt Hekker steeds de link naar leiderschap buiten de militaire context.

Het LiDRS-model staat centraal in het tweede deel. In begrijpelijke taal legt Hekker de basis voor de ontwikkeling van je eigen leiderschap met de kritieke leiderschapseigenschappen en de bouwstenen hiervoor. Met de online mogelijkheden van het model kun je je eigen leiderschap testen en zien aan welke knoppen je moet draaien in een bepaalde situatie.

Naast aansprekende verhalen en het leiderschapsmodel geeft Hekker vele praktische tips die jou ondersteunen als leider. Uiteindelijk helpt ‘LEIDERS!’ om op elk niveau zelf te sturen op de juiste eigenschappen van leiderschap. Hiermee is ‘LEIDERS!’ onmisbaar voor de ambitieuze leider!

Over de auteur

Jochen Hekker (1975) is eigenaar van LiDRS B.V. Als trainer en coach gebruikt Hekker zijn jarenlange ervaring als marineofficier. Hij heeft naast zijn officiersopleiding bij de Koninklijke Marine een Master in Business Engineering and Management Science (ir.) en een postdoctorale opleiding Operational Auditing afgerond.

Meer informatie over het boek ‘LEIDERS!’ kunt u vinden op www.boekleiders.nl

Over Jochen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top