vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Leren bank schoonmaken
Leren bank schoonmaken

Leren bank schoonmaken

  • Nederland
  • Hoewel het tegenwoordig niet erg is om tassen schoenen en riemen te dragen van versleten leer, is het nog steeds geen mooi gezicht als u uw leren bankstel niet goed onderhoudt. Hieronder volgt een artikel met enkele tips over het schoonmaken en schoonhouden van uw leren bankstel.
  • Seats and Sofa's
  • http://www.seatsandsofaswebshop.nl
  • suusrots@outlook.com

Een product dat gemaakt is van leer, heeft goede zorg nodig. Schoenen moeten bijvoorbeeld regelmatig worden ingevet zodat ze mooi en soepel blijven. Daarbij zijn er ook een heleboel dingen die je juist niet moet doen bij leer. Leer kan nog wel eens lastig zijn, maar is wel heel erg mooi. Ook een leren bank zorgt voor een mooie uitstraling in huis en bovendien zit het ook nog eens heerlijk. Een leren bank heeft echter wel onderhoud nodig en moet regelmatig even worden schoongemaakt. Vlekken kunnen er gemakkelijker uitgehaald worden dan bij een normale bank.

Schoonmaken

Ten eerste moet je het leer goed soepel houden en dit kun je doen met een simpel huismiddel, namelijk olie. Olijfolie is een goede optie. Je vult bijvoorbeeld een schaaltje met wat olie en wrijft met een doekje over de bank heen. Al snel merk je dat het leer stukken soepeler wordt en het leer er steeds beter uit gaat zien.

Schoonmaken kun je doen met onder andere groene zeep. Je pakt een emmer met warm water en groene zeep en gaat met een doekje over de bank heen. De volgorde maakt geen verschil, maar de bank zal lekkerder ruiken naar zeep.

Babydoekjes

Een andere simpele truc om je leren bank goed schoon te maken, is het gebruik van babydoekjes. Het fijne aan dit soort doekjes is dat ze zeer zacht zijn en er geen agressieve stoffen in zitten. Hierdoor is er geen kans dat de leren bank verpest zal worden. Bovendien zit er altijd een fijne geur aan de doekjes en is het klusje snel geklaard. Een pak doekjes halen bij de supermarkt, even poetsen en binnen korte tijd is jouw bank weer als nieuw! Laat alles goed drogen voor je er weer op gaat zitten om het beste resultaat te krijgen.

Kijk voor schoonmaakartikelen op de webshop van  http://www.seatsandsofaswebshop.nl/

Mocht u van plan zijn een nieuwe leren bank te kopen en bent u er van overtuigd dat het dus helemaal niet veel werk is om een leren bank te onderhouden, dan kunt u eens een kijkje nemen bij een woonwinkel. Kijk daarvoor hier voor de openingstijden.

Over suusrots@outlook.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top