zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Leuke festivals in Eindhoven
Leuke festivals in Eindhoven

Leuke festivals in Eindhoven

  • Nederland
  • Bekijk de leukste festivals in Eindhoven.
  • Q-Park NL
  • http://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/eindhoven
  • sannevermeulen1983@hotmail.com

Festivals, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het begin allemaal met de spanning rondom het bemachtigen van festivaltickets. Vele minuten van tevoren zitten we voor onze laptop te wachten tot de kaartverkoop start. De kunst is om geduldig te wachten en de verkoop vervolgens binnen enkele minuten af te ronden. Yes, gelukt! De kaarten zijn binnen. Nu is het afwachten welke namen er toegevoegd zullen gaan worden aan de line-up. De maanden verstrekken en het is zover: je gaat samen met je vrienden los op de leukste festivals in Eindhoven. Lees hieronder naar welke festivals in Eindhoven je absoluut moet gaan. Ga je met eigen vervoer naar deze festivals? Bekijk dan vooraf waar je het beste kunt parkeren in Eindhoven.

Down Under Festival

Trap het nieuwe festival seizoen af op 23 april 2016 met het Down Under Festival. Dit festival is hét dance festival van Eindhoven waar je het beste van de muziekstijlen house en trance hoort. Geniet van de heerlijke sfeer, een lente zonnetje en ga los op beats van onder andere Ruben Vitalis, La Fuenta, RAM, Jorn van Deynhoven en Signum. De tickets zijn nu al verkrijgbaar vanaf € 32,50. Wees niet te laat met het bemachtigen van je tickets. Verkoop aan de deur is namelijk niet mogelijk.

Lakedance

Op festival Lakedance kun je heerlijk dansen in zowel het lente als het zomer zonnetje. Dit festival vindt namelijk twee keer plaats. Op zaterdag 11 juni en zaterdag 13 augustus 2016 maak jij samen met jouw vrienden mooie herinneringen. Lakedance festival vindt plaats op recreatiegebied Aquabest, waardoor je heerlijk verkoeling kunt vinden in het water wanneer het jou te heet wordt. Het thema van Lakedance dit jaar is Together We Are. Deze editie staat dan ook gegarandeerd voor het delen van een geweldige muziekervaring met jouw vrienden. Losse tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50 en combitickets voor beide dagen vanaf € 65,00.

Food Truck Festival Trek

Een leuke afwisseling op dance festivals, is het Food Truck Festival Trek. Dit overheerlijke festival vindt plaats van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni 2016 in stadspark de Eindhovense Karpendonkse Plas. Het stadspark wordt omgetoverd tot openluchtrestaurant. Struin verschillende standjes en trucks af voor heerlijke hapjes en drankjes. Geniet daarnaast van live muziek en diverse theatervoorstellingen. Voor Festival Trek Eindhoven hoeft geen entree te worden betaald.

XO Extrema Outdoor

Extrema Outdoor is een festival wat je ook zeker niet mag missen. Dit festival vindt net als Lakedance plaats op recreatiegebied Aquabest. Reserveer zaterdag 9 juli 2016 in je agenda wanneer je dit feestje niet wilt missen. Met namen als Matthias Tanzmann, Route 94 en Victor  Coral belooft dit een goed feestje te worden. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 46,00.

Over sannevermeulen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top