zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Leukste carnavalsbutton van Nederland
Leukste carnavalsbutton van Nederland

Leukste carnavalsbutton van Nederland

  • Nederland
  • De 11e van de 11e is geweest, de prinsen zijn bekend. Het officiële carnavalsseizoen is begonnen en voor de meesten geldt dat de voorbereidingen alweer in volle gang zijn.
  • ButtonKoning
  • http://buttonkoning.nl
  • info@buttonkoning.nl

“Ieder jaar worden er veel buttons met carnaval uitgedeeld. Leuke en grappige buttons, maar wie heeft nu eigenlijk de leukste carnavalsbutton van Nederland? Daarom hebben we besloten om de verkiezing ‘De leukste carnavalsbutton van Nederland 2014’ te gaan organiseren”, zegt Sabine van den Breemer van Buttonkoning.

“Ontwerpen dienen voor woensdag 18 december a.s. bij ons ingediend te worden (info@buttonkoning.nl) onder vermelding van ‘leukste carnavalsbutton’ en worden vanaf vrijdag 3 januari op onze Facebookpagina (www.facebook.com/Buttonkoning) gepubliceerd. De deelnemers hebben vervolgens 11 dagen om zo veel mogelijk ‘likes’ te verzamelen. Het ontwerp met de meeste ‘likes’ mag zich “De leukste carnavalsbutton van Nederland 2014” noemen. De winnaar ontvangt 500 buttons, een beker en een wisselbeker”, vervolgt Sabine van den Breemer. “Waarom een wisselbeker? We willen deze verkiezing jaarlijks terug laten keren”.

Voor meer informatie en de voorwaarde voor deelname kunnen geïnteresseerden kijken op de website van Buttonkoning: www.buttonkoning.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top