maandag, oktober 14, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Levelfour Networks neemt een van de grootste zakelijke glasvezelnetwerken van Nederland over
Levelfour Networks neemt een van de grootste zakelijke glasvezelnetwerken van Nederland over

Levelfour Networks neemt een van de grootste zakelijke glasvezelnetwerken van Nederland over

  • Nederland
  • Glasvezelspecialist zet grote stap in aanleg zakelijke glasvezelnetwerken in de regio Arnhem, 13 april 2017 – Levelfour Networks uit Arnhem heeft officieel glasvezeldochter ParkNed overgenomen van Parkmanagement Waalwijk. ParkNed is een van de succesvolste glasvezelnetwerken in de regio met ruim vijfhonderd actieve en aangesloten bedrijven, waaronder grote spelers als Docdata en Bol.com. Met de overname zet Levelfour Networks een grote stap in de aanleg van zakelijke glasvezelnetwerken in de regio. Vanuit Waalwijk bouwt de glasvezelspecialist haar activiteiten uit naar bedrijventerreinen in Brabant, Gelderland, Drenthe en Overijssel.
  • Unknown-2
  • Levelfour Networks
  • www.levelfour.nl
  • peter@levelfour.nl
  • Neem voor meer informatie contact op met: Peter Grotenhuis, co-founder Levelfour Networks, 06-494 333 33, peter@levelfour.nl.

ParkNed is in 2009 ontstaan op initiatief van de gemeente Waalwijk en exploiteert een glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Haven 1 tot en met 7 en Zanddonk. Inmiddels is ParkNed uitgegroeid tot een van de succesvolste regionale glasvezelinitiatieven van Nederland met een omzet van bijna één miljoen euro en ruim vijfhonderd aangesloten bedrijven.

Mijlpaal

Levelfour Networks is gespecialiseerd in de aanleg en exploitatie van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Directeur Peter Grotenhuis is erg trots op de overname van ParkNed: “Dit is een grote mijlpaal voor ons. ParkNed vormt samen met ons glasvezelnetwerk in Vught het fundament van de onderneming. De overname is een belangrijke stap in onze missie om bedrijventerreinen in heel Nederland te voorzien van betaalbare en toekomstbestendige breedband infrastructuur. Deze ‘Next Generation’ infrastructuren zijn een belangrijke vestigingsconditie voor bedrijven.”

Forse impuls

Bedrijventerreinen in Brabant, Gelderland, Drenthe en Overijssel worden de komende tijd door Levelfour Networks voorzien van glasvezelnetwerken. In februari bundelde de glasvezelspecialist haar krachten al met netwerkbedrijf Rendo uit Meppel. Met de joined venture Rendo Parkned spelen ze in op de exponentieel toenemende vraag aan bandbreedte in Drenthe en Overijssel en geven ze een forse impuls aan het vestigingsklimaat in de regio.

Over Levelfour Networks

Levelfour Networks is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen ondernemers uit de telecommunicatie, breedband infrastructuur en financiële dienstverlening. Het initiatief uit Arnhem initieert, realiseert en exploiteert glasvezelnetwerken op Nederlandse bedrijventerreinen. Levelfour Networks gelooft dat betaalbare en toekomstbestendige glasvezel breedband infrastructuur noodzakelijk is om voorop te kunnen blijven lopen op gebied van innovatie en technologische ontwikkelingen. In nauwe samenwerking met de lokale ondernemers en de gemeente voeren zij onderzoek uit naar de haalbaarheid van het ontwerp en de realisatie van glasvezelnetwerken en dragen zij zorg voor de operationele exploitatie en service.

Over sabrina@busken.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top