zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LG onthult ’s werelds grootste 21:9 UltraWide monitor en eerste 144Hz IPS 21:9 UltraWide gaming monitor tijdens IFA
LG onthult ’s werelds grootste 21:9 UltraWide monitor en eerste 144Hz IPS 21:9 UltraWide gaming monitor tijdens IFA

LG onthult ’s werelds grootste 21:9 UltraWide monitor en eerste 144Hz IPS 21:9 UltraWide gaming monitor tijdens IFA

  • Nederland
  • LG Electronics (LG), al drie jaar op rij wereldwijd marktleider in 21:9 breedbeeldmonitoren, toont tijdens IFA 2016 in Berlijn twee nieuwe 21:9 UltraWide monitoren. De 38 inch UltraWide Curved monitor (38UC99) en 34 inch 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide gaming monitor (34UC79G) vormen een grote stap vooruit op het gebied van display-innovatie. Ook zijn beide monitoren uitgerust met de klassieke features waar de LG 21:9 UltraWide monitoren beroemd mee zijn geworden, zoals het brede blikveld, de levendige kleurweergave en de gebruiksvriendelijkheid.
  • LG Electronics
  • lgbenelux@teamlewis.com

Breede blikveld 38 inch Ultra Curved monitor ideaal voor creatieve professionals
De ongekende beeldkwaliteit maakt de 38UC99 monitor ideaal voor taken waarbij details van belang zijn. Het ultra brede blikveld maakt de 21:9 monitor uitermate geschikt voor creatieve professionals, zoals muziek- en filmeditors die bijvoorbeeld vaak met tijdlijnen werken. Naast het ruimtelijke ontwerp, zorgen de geavanceerde IPS UltraWide QHD+ (3840×1600) resolutie en het brede kleurengamma ervoor dat 99 procent van de sRGB-kleurenruimte dekt. Hierdoor is de 38UC99 ideaal voor bijvoorbeeld fotografen, grafisch vormgevers en andere creatieve professionals die veel waarde hechten aan optimale visuele prestaties. De monitor biedt een kristalheldere beeldkwaliteit en tal van andere mogelijkheden die zorgen voor een ongekende gebruikerservaring. Hierdoor is de 38UC99 de perfecte monitor voor ontwerpers van visuele content, datawerkers en andere professionals die veel multitasken.

De 38UC99 is de eerste UltraWide monitor met een USB Type-C poort en heeft hiermee oog voor de toekomst van connectiviteit. Deze geavanceerde aansluiting stelt gebruikers in staat om content en data te transporteren en kan tegelijkertijd gebruikt worden om andere apparaten zoals een smartphone of laptop op te laden. De monitor is bovendien uitgerust met mogelijkheden om de weergave-opties eenvoudig naar wens in te stellen en persoonlijke kleurinstellingen eenvoudig op te slaan met de gebruiksvriendelijke Onscreen Control software en My Display Preset.

De 38UC99 is geschikt voor entertainment, maar ook voor een efficiënte werkplek. Met twee ingebouwde 10W Bluetooth compatible speakers biedt de 38UC99 een vol basgeluid in de 85Hz bass range. Dit indrukwekkende audiosysteem verbetert de volledige gebruikerservaring met zijn diepe en rijke geluid. De één milliseconde beeldruisreductie-functie stroomlijnt de gameplay door het aantal spookbeelden, die vaak in snelle games optreden, te minimaliseren.


Eerste 144Hz IPS 21:9 UltraWide monitor ter wereld biedt ultieme game-ervaring
Als ’s werelds eerste 144Hz IPS 21:9 Curved Ultrawide gaming monitor combineert de 34UC79G een zeer hoge refresh rate met geavanceerde één milliseconde beeldruisreductie. De monitor biedt vloeiende beeldtransities, zonder vervelende spookbeelden. De IPS-weergave zorgt bovendien voor een accurate kleurweergave vanuit iedere hoek, zonder vervorming. Met features als Black Stabilizer en Dynamic Action Sync is de 34UC79G specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de huidige generatie gamers. Black Stabilizers zorgt voor extra contrast waarmee kijkers donkere objecten, die verborgen zitten in gebieden die moeilijker te zien zijn, kunnen detecteren. Dynamic Action Sync reduceert input lag, zodat gebruikers van snelle games door kunnen spelen zonder enige vertragingen. Daarnaast zorgt de toevoeging van AMD FreeSync voor een soepele gameplay, zonder schokken en onderbroken beeld.

De monitor biedt ook een vizier-optie, zodat in het midden van het scherm een doel toegevoegd wordt die de nauwkeurigheid tijdens FPS-games vergroot. Daarnaast voorkomt een speciale haak voor de muiskabel weerstand bij het verplaatsen van de muis. Dankzij de gebogen vorm van de monitor en de 21:9 beeldverhouding, biedt de 34UC79G een unieke gaming ervaring voor fans van FSP, RTS en MMORPG.

38UC99


34UC79G
“Nu consumenten tablets en smartphones tot hun beschikking hebben, voelen zij zich niet meer gekluisterd aan hun bureau en daarom is het belangrijker dan ooit dat monitoren hen toegevoegde waarde en voordelen bieden” stelt Brian Kwon, president van LG’s Home Entertainment Company. ”LG is het topmerk voor 21:9 monitoren, omdat wij als eerste hebben gezien dat consumenten een nieuwe manier van werken en spelen omarmen. Dit biedt LG een flinke voorsprong op concurrenten.”

Bezoekers van IFA 2016 zijn van 2 tot en met 7 september van harte welkom op de stand van LG in hal 18 om de nieuwe 21:9 UltraWide monitoren zelf te ervaren.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top