donderdag, september 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Liefdesverdriet onder de loep. Dit moet u lezen!
Liefdesverdriet onder de loep. Dit moet u lezen!

Liefdesverdriet onder de loep. Dit moet u lezen!

  • Nederland
  • Eindelijk een boek met pit. Geen persoonlijk verhaal maar een frisse kijk of liefdesverdriet voor jong en oud.
  • cover boek con
  • Luduvedu
  • www.luduvedu.nl
  • ynnoc1@hotmail.nl

Help, Ik heb Luduvedu

U kent het vast wel .. Liefdesverdriet. Wie niet eigenlijk? Liefdesverdriet is een miskend verdriet waar soms veel te luchtig over gedaan word. Dit verdriet kan er soms jaren over doen om te slijten en je weerhouden om een normaal leven te lijden.

Zelfs de dood is geen onbekende van liefdesverdriet!

Er zijn veel persoonlijke verhalen geschreven over dit onderwerp door menig man of vrouw.
Nu is dit boek nét even anders! Dit keer geen persoonlijk verhaal maar een ondersteunend boek waar jong en oud iets aan heeft. In dit boek worden verschillende fases beschreven waarin men verkeerd als je te maken hebt met liefdesverdriet. Herkenbaar gedrag en reacties die er voor zorgen dat je soms nog dieper de put in gaat en je eigen lijden in stand houd. Het ‘slachtoffer’ word een spiegel voorgehouden en krijgt soms waar nodig is een liefdevolle schop onder de kont. De schrijfster beschrijft het gedrag of dat van de ex en geef ze daarbij een andere kijk op de situatie waarin ze zitten en hoe ze die kunnen veranderen. Zij wil hen ‘krachtig’ maken door ze in te laten zien dat zij alle macht en kracht in huis hebben om hun leven weer op te pikken en dat zij de schilder zijn van hun eigen levensschilderij…En niemand anders!

ISBN 978-94-022-1650-9

Over Luduvedu

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top