vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lieke van Lexmond opent boerenseizoen met dansende koeien
Lieke van Lexmond opent boerenseizoen met dansende koeien

Lieke van Lexmond opent boerenseizoen met dansende koeien

  • Nederland
  • Vandaag, op de eerste officiële lentedag, vierde Campina de opening van het boerenseizoen.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-03-20-opening-boerenseizoen-met-dansende-koeien.aspx

Voor de koeien van boer René Ebbelaar uit Westzaan een extra feestelijke dag: de dames mochten na de winterperiode terug het weiland in. Tv-presentatrice Lieke van Lexmond, bekend van onder meer ‘Everybody Dance Now’, opende de staldeuren, waarna de koeien hun traditionele ‘vreugdedans’ uitvoerden in het verse gras.

Kinderen van basisschool de Regenboog uit Westzaan studeerden, onder begeleiding van een choreograaf, een eigen koeiendans in. De openingsdans was geïnspireerd door de vreugdedans van de koeien.

Er is een speciaal lesprogramma ontwikkeld om kinderen in heel Nederland op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met het boerenleven en te laten zien waar onze melk vandaan komt. Om zelf het leven op de boerderij te ontdekken openen op 30 mei en 9 juni in totaal 75 boeren hun staldeuren tijdens de Campina Open Boerderijdagen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top