maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LiNC Communication: Ship of Fools na 10 jaar terug in Amsterdam
LiNC Communication: Ship of Fools na 10 jaar terug in Amsterdam

LiNC Communication: Ship of Fools na 10 jaar terug in Amsterdam

  • Nederland
  • De Azart ‘Ship of Fools’ is in het land! Zo’n 10 jaar geleden vertrok het honderdjaar oude schip uit Amsterdam; na vele omzwervingen over wereldzeeën ligt de zottenschuit nu tot en met 23 augustus voor anker bij Noorderlicht Café op de NDSM-werf in Amsterdam Noord, waar het dienst doet als podium voor diverse theatrale initiatieven.
  • Ship-of-Fools-090815-FotografieGroen
  • LiNC Communication
  • http://www.linc-communication.nl
  • info@linc-communication.nl
  • Azart-Ship-of-Fools-poster

THE WORLD UPSIDE DOWN

Absurdistisch spektakeltheater ‘The World Upside Down’ wordt 12 t/m 23 augustus vrijwel iedere avond van 21.30 tot 23.00 uur (in het Engels) opgevoerd door het internationale theatergezelschap van Azart Ship of Fools. De emotionele, poëtische voorstelling verhaalt over een volksheld uit de Europese literatuur: Peer Gynt. Het is een eerbewijs aan de verschoppelingen van de maatschappij, aan de dromers en avonturiers die risico’s durven te nemen en het onwaarschijnlijke weten te bereiken. Toegang bedraagt 17 cent per kilo; voorafgaand aan de show worden alle bezoekers gewogen, een oud gebruik uit vervlogen tijden! De voorstellingen vinden plaats in de buitenlucht. Reserveringen (evt. met 3-gangendiner à € 32,50 om 19.00 uur): azart@noorderlichtcafe.nl.

DIEPZEEDENKEN

Op 14 en 21 augustus van 16.00 tot 19.00 uur organiseert het Amsterdamse conceptenbureau Over The Moon filosofische vrijdagmiddagborrels op The Ship of Fools, genaamd: Diepzeedenken. Voer in de mast van het schip een ‘gesprek op hoog niveau’, ga ‘filosofisch speeddaten’ of scherp de gedachten tijdens een ‘filosofische (tarot)legging’.

OLIFANTTAKEOVER THEATER

Ship of Fools’ oudgedienden Victor en Robbie, beter bekend als ‘OlifantTakeover’, verzorgen excentrieke theatershows bij Noorderlicht Café. Zaterdag 15 augustus presenteren zij van 23.00 tot 02.00 uur hun nachtcabaret ‘Met Peper en Tomato Sauce’: een bizarre, erotische comedy met pikante zang en dans. Rode oortjes gegarandeerd! Kaartjes kosten € 7,50 (inclusief afterparty).

Zondag 16 augustus kan er van 19.00 tot 23.00 uur genoten worden van een hilarische, avondvullende ‘Dinner & Fashion Show’: een anti-fashion voorstelling voor frivole fijnproevers, met op de catwalk kleurrijke creaties van de OlifantTakeover-kostuumontwerpers. Na afloop van de show worden er unieke kledingstukken verkocht. Prijs diner + show: € 28,50 (show only: € 5). Reserveringen: info@noorderlichtcafe.nl.

SAIL: SPEURTOCHTEN & KINDERTHEATER

Tijdens SAIL (19 t/m 23 augustus) kunnen bezoekers dagelijks tussen 12.00 en 17.00 uur deelnemen aan één van de 45-minuten durende ‘theatrale speurtochten’ op The Ship of Fools. Ga het schip verkennen en laat je verrassen door korte voorstellingen op de gekste, leukste en belangrijkste plekken aan boord – zoals de stuurhut, de machinekamer en het artiestenruim van De Azart. Toegangskaartjes worden voor € 5 verkocht op de kade.

In het grasveld naast Noorderlicht is er ruimte voor kindertheater (gratis entree). Woensdagmiddag 19 augustus vertolkt Fratelli Fiasco ‘De Dwerg’: een fabelachtige voorstelling op de grens tussen droom en werkelijkheid. De komische en ontroerende dwerg brengt jong en oud in vervoering zonder een enkel mensenwoord, enkel met verbeeldingskracht. Zaterdag 22 en zondag 23 augustus wordt ‘Looney in Cuckooland’ opgevoerd – met poppenspel, zang en dans van OlifantTakeover. Looney is een clown die uitnodigt om te dromen. In zijn denkbeeldige wereld Cuckooland is hij nooit alleen en kan er van alles gebeuren!

Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie zie: www.noorderlichtcafe.nl, www.foolsquest.org, www.azart.org en www.facebook.com/azart.shipoffools/events.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top