vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / LINKIT en OutSystems tekenen partnercontract
LINKIT en OutSystems tekenen partnercontract

LINKIT en OutSystems tekenen partnercontract

  • Nederland
  • LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, en OutSystems, aanbieder van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, hebben een partnerovereenkomst getekend. Door de samenwerking verbreedt LINKIT zijn portfolio en kan het voldoen aan de groeiende klantvraag naar OutSystems-oplossingen.
  • OutSystems
  • info@outsystems.com

LINKIT zet vanaf nu het Rapid Application Development-platform van OutSystems in voor het ontwikkelen en opleveren van web- en mobile projecten en native apps (zowel voor Android als iOS). Daarnaast stelt LINKIT een expertteam samen om alle Nederlandse partijen die OutSystems al gebruiken te ondersteunen bij de bouw van nieuwe (enterprise-) applicaties en het vernieuwen van bedrijfskritische applicaties.

Remco Dekkinga, Directeur OutSystems bij LINKIT, is blij met het partnercontract: “OutSystems is een prachtig platform waar ik al tien jaar gebruik van maak en bij iedere nieuwe release weten ze mij weer te verrassen. Ook als bedrijf is OutSystems een prettige partij om mee samen te werken. Er wordt goed geluisterd naar wensen en behoeftes, en de beste klantervaring staat centraal bij de medewerkers.”

Ook Ruud Hochstenbach, Regional Channel Manager bij OutSystems, is zeer te spreken over de samenwerking. “De vraag naar het low code-ontwikkelplatform van OutSystems groeit ontzettend hard. Het is daarom goed dat we een deskundig en ervaren partij als LINKIT aan ons kunnen binden, die ook nog eens zijn expertise inzet om andere bedrijven en partners te ondersteunen.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top