donderdag, november 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Live Flirten in de Trein
Live Flirten in de Trein

Live Flirten in de Trein

  • Nederland
  • Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van Treinflirt. Wij zijn de bekendste site op het gebied van flirten in de trein. Een oproepje op treinflirt.nl vergroot je kans om opnieuw met je flirt in contact te komen aanzienlijk! Sinds kort bieden we een nieuwe service aan: Live Flirten!
  • Treinflirt
  • treinflirt.nl
  • info@treinflirt.nl

Hoe het werkt?

Live flirten is heel eenvoudig. Stel je hebt een leuk oogcontact een paar bankjes verderop maar het is te druk in het treinstel om op hem of haar af te stappen. Tweet dan een bericht met hashtag #treinflirt er in. Wij plaatsen je flirt dan direct op treinflirt.nl én vermelden je bericht in de @treinflirt twitter feed. Vermeld natuurlijk wel even in welke trein je zit!Voorbeeld tweet:

“Leuk oogcontact met jonge vrouw, rode tas en witte headphone, in trein van A’dam naar Den Haag. #Treinflirt in treinstel 4576 ”
Mocht je ‘Live Flirt’ onverhoopt uitstappen, kun je altijd nog een oproepje plaatsen op treinflirt.nl. Live Flirten vergroot je kansen!

10 jaar Treinflirt.nl

Deze maand bestaat Treinflirt.nl precies 10 jaar! in die 10 jaar hebben duizenden mensen een oproepje geplaatst en hebben er vele matches plaats gevonden! Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons platform van een nieuw jasje voorzien en is de site weer helemaal up-to-date met een mobiele variant.

Achtergrond Treinflirt.nl

Iedere dag reizen er meer dan 1 miljoen Nederlanders met de trein. 
De trein is de ideale plaats om te flirten. Je zit immers voor een bepaalde tijd in een treincoupé en vanuit je bankje kun je mooi eens om je heen kijken wat er allemaal met je meereist!

Oogcontact

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: in de trein zittend iemand in het oog krijgen die je toch wel erg interessant vindt.
Na een half uurtje de trein uitstappen en vervolgens ieder je eigen weg zoeken. Thuisgekomen baal je als een stekker dat je diegene toch niet even hebt aangesproken om ergens iets te gaan drinken.

Vind je flirt terug!

Treinflirt.nl is een handige service waarmee treinreizigers hun flirt, of uit-het-oog-verloren contact, kunnen terugvinden. Je hebt de mogelijkheid om oproepjes te zoeken op het reistraject waar de ontmoeting heeft plaats gevonden. Daarnaast kun je ook zelf een oproepje plaatsen om zo je treinflirt terug te vinden!

Over Trein

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top