zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Local SEO
Local SEO

Local SEO

  • Nederland
  • Ook voor kleine lokale onderneming kan een goede vindbaarheid op het internet een hoop verschil maken.
  • Stay Hungry Marketing
  • stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl

Ook voor kleine lokale onderneming kan een goede vindbaarheid op het internet een hoop verschil maken. Met goede local SEO (search engine optimization) teksten bent u als kleine speler tussen alle enorme websites nog goed vindbaar. Doordat mensen u op internet weten te vinden zult u meer klanten kunnen begroeten en zodoende de omzet kunnen verhogen.

Misschien denkt u nu: wat houdt een SEO tekst dan in?

Een SEO tekst voldoet aan een aantal eisen van de zoekmachines waardoor de website hoog in de resultaten van bijvoorbeeld Google komt te staan. Het schrijven van SEO teksten is een vak apart en u kunt dit dus niet zomaar zelf doen. Wij van Stay Hungry Marketing omzeilen met Local Seo een groot gedeelte van het grote geweld van bepaalde zoekwoorden. Tegen een goede prijs maken wij uw website Google Proof.

Eerst waren er grote problemen voor kleine lokale ondernemingen doordat ze in de zoektocht naar regionale klanten moesten opboksen tegen wereldwijde ondernemingen. Maar door de komst van Local SEO is dit probleem verholpen. Zo hoeft u minder tijd en geld te investeren om toch het gewenste resultaat te behalen. Stay Hungry Marketing helpt u hier graag bij.

Google heeft om kleinere ondernemingen te helpen Local SEO geïntroduceerd, door het zoekalgortime aan te passen geven ze nu lokale vermeldingen de voorkeur in de resultaten. Hierdoor hoeft een bedrijf uit Tilburg niet meer met een bedrijf uit Zuid-Afrika of Australië te concurreren. Uw website hoeft alleen nog te concurreren om de bovenste plaatsen in de resultaten met bedrijven uit uw eigen regio.

Door de introductie van Local SEO bereikt u meer klanten en bovendien wonen die klanten bij u in de buurt dus kunnen ze makkelijk langskomen. Maar zelfs nu is het belangrijk dat u goede SEO teksten op uw site hebt om de concurrentie te slim af te zijn.

Wij helpen u graag om het best vindbare bedrijf van uw regio te worden door goede SEO teksten voor u te maken. Uw omzet zal door deze kleine investering zeker sterk groeien. Local SEO biedt u geweldige kansen die u alleen nog even hoeft in te kopen. De regionale markt ligt aan uw voeten met goede SEO teksten. Klanten die u eerst niet vonden, zien uw bedrijf nu bovenaan de resultaten. Laat deze kans niet liggen en neem vandaag nog contact met ons op!

contact-boxer2

Stay Hungry Marketing

Westeinde 57
2512GV Den Haag

Tel: +31 (0)70 221 08 42

info@stayhungrymarketing.nl

www.stayhungrymarketing.nl

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top