maandag, maart 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LogRhythm kondigt wereldwijd resale-partnerschap aan
LogRhythm kondigt wereldwijd resale-partnerschap aan

LogRhythm kondigt wereldwijd resale-partnerschap aan

  • Nederland
  • LogRhythm, The Security Intelligence Company, gaat een internationaal resale-partnerschap aan met Dell EMC. LogRhythm is een van de grootste OEM-klanten van Dell EMC – het partnerschap weerspiegelt de lange samenwerkingsgeschiedenis tussen de twee bedrijven. LogRhythm maakt gebruik van Dell-servers en -opslag voor het bouwen van securityapplicaties die voldoen aan de groeiende vraag naar snelle threat detection- en reactieoplossingen – een markt die volgens Gartner in 2020 is gegroeid tot 23 miljard dollar.
  • LogRhythm
  • Logrhythm@lvtpr.nl

“We werken al lange tijd samen met LogRhythm en zijn dan ook blij deze samenwerking te kunnen voortzetten”, zegt Joyce Mullen, vicepresident en General Manager Global OEM and IoT Solutions van Dell EMC. “Met de samenwerking blijven we innovatie stimuleren om geavanceerde securityoplossingen te leveren, die bedrijven en organisaties beschermen tegen cyberbedreigingen.”

Met LogRhythms Security Intelligence and Analytics Platform kunnen organisaties over de gehele wereld cyberdreigingen direct en op een efficiënte manier vaststellen, erop reageren en ze neutraliseren. LogRhythms prijswinnende platform combineert next-generation SIEM, logmanagement, netwerkmonitoring, endpointmonitoring en geavanceerde security analytics. Daarnaast helpt het organisaties te voldoen aan compliance-eisen en om proactief te reageren op IT-uitdagingen.

“De vraag naar oplossingen die cyberdreigingen kunnen ontdekken en neutraliseren voordat ze materiële schade aanrichten, is nog nooit zo groot geweest”, zegt Mike Reagan, Chief Marketing Officer van LogRhythm. “Doordat onze bekroonde oplossingen voor security intelligence en analytics op deze manier beschikbaar worden voor meer bedrijven over de gehele wereld, ondersteunt het partnerschap met Dell EMC ons vermogen om deze snelgroeiende markt aan te boren.”

Dell, EMC en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Dell Technologies, Inc. of dochtermaatschappijen. Andere handelsmerken zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord ‘partner’ of ‘partnerschap’ is geen implicatie van een wettelijk partnerschap tussen Dell, EMC of mogelijke andere organisaties.

Over LogRhythm
LogRhythm, marktleider in Security Intelligence en Analytics, helpt organisaties wereldwijd om schadelijke cyberbedreigingen snel op te sporen en op te lossen. Het bekroonde platform van het bedrijf brengt next-generation SIEMlogmanagementnetwerk- en endpoint-monitoring en forensisch onderzoek, en Security Analytics samen in één userinterface. LogRhythm beschermt klanten tegen de risico’s van cyberbedreigingen en biedt daarnaast innovatieve compliance-automatisering en -ondersteuning, en diepgaand inzicht in de IT-omgeving.

LogRhythm wordt voortdurend erkend door experts van derde partijen. Zo kreeg de securityspecialist de titel ‘Champion’ in het verslag van Info-Tech Research Group’s 2014-15 SIEM Vendor Landscape, kreeg het de ‘Best of 2014’-award voor SIEM van SANS Institute, en ontving het in april 2015 de Trust Award voor ‘Best SIEM Solution’ van SC Magazine. Daarnaast won het bedrijf de Frost & Sullivan’s 2015 Global Security Information and Event Management (SIEM) Enabling Technology Leadership Award. Vanuit zijn hoofdkantoor in Boulder, Colorado (VS), stuurt LogRhythm activiteiten aan in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top