woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lollylicious – nieuw kledinglabel voor meiden van 0-8 jaar
Lollylicious – nieuw kledinglabel voor meiden van 0-8 jaar

Lollylicious – nieuw kledinglabel voor meiden van 0-8 jaar

  • Nederland
  • Het is tijd voor iets lekkers, voor meer liefde, kleur en vrolijkheid. Het is tijd voor iets nieuws ... tijd voor Lollylicious! Vanaf maart is dit nieuwe kledingmerk online verkrijgbaar via de Lollylicious webshop. Lollylicious is een nieuw meidenlabel voor meisjes van 0 tot 8 jaar. Lollylicious is zoet en schattig, vol met cupcakes, ijsjes en ander lekkers. De vrolijke kleuren maken ieder meisje blij en brengen de zomer in huis.
  • Evi-2a
  • Kleine Baasjes
  • www.kleinebaasjes.nl
  • info@kleinebaasjes.nl
  • Download direct de afbeeldingen in Hoge Resolutie uit de Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan). Voor meer inhoudelijke informatie, interviews of (uitleen)materiaal voor fotoshoots, kunt u contact opnemen met Priscilla Farla-Pille (tel: 06-41363734 of info@kleinebaasjes.nl) Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: Lollylicious - www.lollylicious.nl. Het is tijd voor iets lekkers, voor meer liefde, kleur en vrolijkheid. Het is tijd voor iets nieuws ... tijd voor Lollylicious! Vanaf maart is dit nieuwe kledingmerk online verkrijgbaar via de Lollylicious webshop. Lollylicious is een nieuw meidenlabel voor meisjes van 0 tot 8 jaar. Lollylicious is zoet en schattig, vol met cupcakes, ijsjes en ander lekkers. De vrolijke kleuren maken ieder meisje blij en brengen de zomer in huis.
  • Cutielicious1

Evi-1a

Voorjaar & zomer 2014
Aankomende zomer kan ieder meisje haar hart ophalen aan de nieuwe shirtjes van Lollylicious. De vrolijke en kleurrijke shirts zien er zo lekker uit dat je ze wel op zou willen eten. Welke meisje is er nou niet gek op roze, hartjes, lieve kleurtjes, schattige figuurtjes, snoepjes, ijs en cake? Via Lollylicious zie je binnenkort al dit heerlijks terug in je favoriete kledingstuk. De shirts hebben een goede pasvorm en de leuke details maken ze uniek. De kleding bestaat uit 95% katoen en 5% elestan en is vanaf maart te verkrijgen in maat 62-68 t/m 122-128. Er zijn acht verschillende ontwerpen, ieder ontwerp is er in twee kleuren. Ook heeft ieder ontwerp een eigen naam: Cutielicious, Extralicious, Funnylicious, Lovelylicious, Meltylicious, Nerdylicious, Piratylicious en Sweetylicious. Deze gave shirts voor meiden zijn €22,95 en de limited edition (Extralicious) kost €24,95.

Een perfecte samenwerking voor Lollylicious

Een perfecte samenwerking is het zeker, voor de twee vriendinnen die Lollylicious hebben bedacht. Nadine Spelt is grafisch ontwerpster, fotografe en eigenaresse van DineSign. Priscilla Farla-Pille is eigenaresse van webwinkel Kleine Baasjes en ervaren in de modebranche. Nadine was al geruime tijd bezig met haar nieuwe creaties en zocht een manier om deze in productie te brengen, terwijl Priscilla naar unieke designs zocht om op te markt te brengen. De optelsom was snel gemaakt en zorgt voor dit mooie nieuwe meidenlabel.

Vanaf maart is Lollylicious online verkrijgbaar via de webshop van Kleine Baasjes en op www.lollylicious.nl. Blijf op de hoogte van Lollylicious via Facebook.

Over Kleine Baasjes

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top