dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LONE: Alquin-duo gaat samen solo
LONE: Alquin-duo gaat samen solo

LONE: Alquin-duo gaat samen solo

  • Nederland
  • Een onverwachte samenwerking tussen twee bandleden die besloten solo te gaan. Michel van Dijk en Ferdinand Bakker dachten twee jaar geleden, na het (voorlopige) einde van hun bekende band Alquin, een eigen album te gaan maken. . De solisten vormden een duo en werkten aan een gezamenlijk, tijdloos verhaal: het project LONE.
  • Band Image 3
  • Parksongs
  • lone@parkstudio.com
  • Wilt u meer informatie over LONE-project, meer foto's of een interview, neem dan contact op met: Ferdinand Bakker e-mail parksongs@parkstudio.com telefoon 020 412 46 86
  • Band Image 4
LONE: Alquin-duo gaat samen solo
Een onverwachte samenwerking tussen twee bandleden die besloten solo te gaan. Michel van Dijk en Ferdinand Bakker dachten twee jaar geleden, na het (voorlopige) einde van hun bekende band Alquin, een eigen album te gaan maken. Dat besluit was voor beide mannen het begin van een lange zoektocht vol persoonlijke experimenten. Tijdens die tocht kruisten de paden van Van Dijk en Bakker elkaar geregeld. En op die kruispunten groeide het besef dat ze samen moesten doorgaan. De solisten vormden een duo en werkten aan een gezamenlijk, tijdloos verhaal: het project LONE.
Op 6 november a.s. presenteren Van Dijk en Bakker samen een nieuw album. Live in de Boerderij in Zoetermeer. . Hierop elf songs over mensen die op weg zijn, onverwachte wendingen, mysterieuze vergezichten, maar ook hindernissen en de moed verder te gaan. Het verhaal van de band dus.
Het verhaal van project LONE. 
Presentatie en live performance LONE: 6 november 2013, 20:30 uur, de Boerderij Zoetermeer
Deze release wordt gevolgd door een aantal kleinere optredens. Begin 2014 volgt een landelijke tour.
LONE -project bestaat live naast Ferdinand Bakker -guitar en Michel van Dijk -vocals uit: Kim Haworth  -drums, Åke Danielson – keyboards en Misha Kool  -bass.

Over Parksongs

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top