maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lopen op muziek met ”De Wandel4daagse Blaren Blues”
Lopen op muziek met ”De Wandel4daagse Blaren Blues”

Lopen op muziek met ”De Wandel4daagse Blaren Blues”

  • Nederland
  • Het lied De Wandelvierdaagse Blaren Blues gaat over een clubje fanatieke wandelaars die de Wandelvierdaagsen in Nederland aflopen. En het gevoel wanneer een blaar op de voet het humeur danig op de proef stelt.
  • CD-HoesBlarenblues
  • Loeksband
  • www.loeksband.nl
  • info@loeksband.nl
  • De Wandelvierdaagse Blaren Blues gaat over een clubje fanatieke wandelaars die de Wandelvierdaagsen in Nederland aflopen. En het gevoel wanneer een blaar op de voet het humeur danig op de proef stelt.
  • BlarenBl-CD-Hoes-60prct

De zanger troubadour Loek uit Heerhugowaard kwam op het idee voor dit lied tijdens de doorkomst van de Alkmaarse wandelvierdaagse in Heerhugowaard waar hij bij het strand van Luna stond te zingen ter aankondiging van popfestival ENJOY Heerhugowaard.  Tijdens de doorkomst van de wandelaars was hij verrast door de grootheid van dit evenement.  Het beeld van een vrouw met haar voet omhoog bij de blarendokter van het Rode Kruis heeft hem toen tot dit lied aangezet. 

Begin  juli in de aanloop naar de wandel4daagse van Nijmegen komt dit lied uit op single. Eerder dit jaar al  bracht Loek “Vertel dat maar in de Rijp” en “Koningsdag in Holland” uit op single. Ook liedjes voor zijn album Loek over Noord-Holland 3 die in 2015 uit gaat komen als derde in de serie liedjes van, voor, over en uit Noord Holland. Loek heeft tijdens de afgelopen editie van het wandelevenement in Alkmaar en omstreken een aantal selvi-deos gemaakt en op Youtube gezet ter promotie van zijn lied.

Er zijn heel veel plaatsen in Nederland waar ze een wandelvierdaagse organiseren. Met als hoogtepunt natuurlijk de wandelvierdaagse der wandelvierdaagsen in Nijmegen. Van dit lied komt dan ook een Engelstalige uitvoering met het oog op de internationale uitstraling van dit evenement in Nijmegen. The Four Days Marches Blisters Blues”.

De wandel 4daagse in Nijmegen start op dinsdag 15 juli. Een goed advies van Loek. Zing mee met De Blaren Blues. Houdt  de veters strak geknoopt.  Anders komt hij als een koude douche. Die Blaren Blues.

Over Loek Duinmeyer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top