woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Loyaliteit medewerkers Primus Ouwel
Loyaliteit medewerkers Primus Ouwel

Loyaliteit medewerkers Primus Ouwel

  • Nederland
  • Ondanks de staking draait de productie van ouwel door.
  • pand nr. 6 met logo
  • Primus Ouwelfabriek B.V.
  • www.primusouwel.nl
  • info@ouwel.nl

Primus Ouwelfabriek betreurt het feit dat een deel van haar medewerkers tot staking is overgegaan. Primus is sinds bijna 100 jaar ouwelproducent in Nederland en exporteert 80% van haar producten wereldwijd. Productie wordt op order uitgevoerd en niet uit voorraad geleverd. Reden hiervoor is dat het merendeel van de producten maatwerk is.

11 van de 68 mensen die bij Primus werkzaam zijn hebben het werk neergelegd. De overige 57 werknemers zijn zich aan het inspannen om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen en het bedrijf draaiend te houden. De productie is volop aan de gang en we zetten ons in om te voorkomen dat onze klanten hinder van deze situatie ondervinden. Wij hopen snel een oplossing voor dit probleem te vinden en vertrouwen dat op korte termijn de rust in dit bedrijf waar vele mensen trots sinds vele jaren werken terugkeert.

Over Primusouwel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top