woensdag, oktober 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Luchtfoto’s en beeldverslag omlegging A9 – april 2016
Luchtfoto’s en beeldverslag omlegging A9 – april 2016

Luchtfoto’s en beeldverslag omlegging A9 – april 2016

  • Nederland
  • Op 2 april 2016 zijn er nieuwe luchtfoto's van het project Omlegging A9 Badhoevedorp gemaakt. Daarnaast heeft fotograaf Henk Roolvink voor Rijkswaterstaat weer een rondje gemaakt langs de werkzaamheden aan de omlegging van de A9.
  • Rijkswaterstaat
  • www.rijkswaterstaat.nl
  • info@rijkswaterstraat.nl
  • http://www.rijkswaterstaat.nl/over-ons/nieuws/nieuwsarchief/p2016/05/luchtfotos-en-beeldverslag-omlegging-a9-april-2016.aspx

April 2016

In het beeldverslag (PDF, 1,16 MB) vindt u de foto’s van de werkzaamheden in de maand april. In het verslag ziet u onder het plaatsen van liggers voor het viaduct over de Hoofdvaart bij Lijnden, de nieuwe A9 richting de A4 Amsterdam en een drietal luchtfoto’s.

Luchtfoto’s

In het fotoverslag vindt u drie van de elf luchtfoto’s die op zaterdag 2 april gemaakt zijn door Your Captain Luchtfotografie. De elf luchtfoto’s zijn allemaal in groot formaat terug te vinden en te downloaden in onze beeldbank.

Beeldbank

Alle foto’s (van mei 2014 tot en met april 2016) zijn in origineel, groot formaat te downloaden in onze beeldbank. De foto’s kunnen kosteloos worden doorgeplaatst. Echter, wij vragen u wel gebruik te maken van de bronvermelding zoals deze in onze beeldbank staat aangegeven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top